Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute of Copenhagen bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den
danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk
erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anya Aaby

Sang

Som sangelev hos Anya vil du hurtigt få aha-oplevelser med din sang ud fra inspirerende undervisning i sangteknik og fokus på dit udtryk som sanger. Du vil få værktøjer til at bruge din stemme og krop i et samarbejde, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Katja Bolvig

Sang

Som elev hos Katja får du fra start både enkle og effektive værktøjer til at blive en bedre sanger sammen med teknikker til at bruge din stemme sundt, så det altid føles behageligt at synge. Uanset erfaring og genre, vil dine ønsker for undervisningen altid være i centrum hos Katja.

Kåre Jacobsen

Klaver

Som elev hos Kåre vil du opleve klaverundervisning i et trygt rum med en erfaren underviser. Uanset om du er helt nybegynder eller drømmer om at nørde jazzede harmonier eller komponere dit eget, så brænder Kåre for at udvikle dig på klaveret på lige præcis den måde, du lærer bedst.

Simon Laulund

Guitar

For Simon er nysgerrighed og åbenhed afgørende for at udvikle sig som musiker. Uanset dit niveau, vil du som elev hos Simon opleve en underviser, der er meget alsidig og altid tilpasser din undervisning efter, hvad du synes, der er fedt at lære.

Alexander Bergmann

Guitar

Som guitarelev hos Alexander vil du opleve, at det aller vigtigste er, at det skal være sjovt og inspirerende at spille guitar. Samtidig vil Alexander gøre, hvad han kan for udvikle din tekniske kunnen på guitaren. For jo mere man kan på instrumentet, jo sjovere bliver det at spille.

Anders Grishauge

Klaver

Som elev hos Anders vil du opleve en underviser, der arbejder ud fra, at glæden for at spille musik, er hele motivationen for at lære at spille. Med Anders får du en klaverunderviser, der ser klaveret lige så meget som en legeplads som en udtryksform med uendelige muligheder.

Louise Tuxen

Sang

Personlig udvikling igennem sang og tilvejebringelse af et trygt rum, hvor der er plads til at udforske stemmen og dens potentiale, er nøgleord i Louises undervisning. Det er dine mål og ønsker, der styrer undervisningen, og Louise vil gøre alt for at give dig redskaberne til at nå dine mål og opleve stemmens potentiale.

Anna Møller

Sang

Det er vigtigt for Anna at skabe et tæt bånd til dig som elev. At synge og udtrykke sig gennem musikken er sårbart og kan føles grænseoverskridende, og det er derfor alfa og omega, at I har tillid til hinanden, og du føler dig godt tilpas i Annas selskab.

Andreas Stigkær

Klaver

Som elev hos Andreas er nøgleordene for undervisningen, at det skal være trygt og sjovt at komme til klaver. Uanset dit niveau handler det altid om dig og din musikalitet, hvad end du drømmer om at lære på klaveret.

Maya Frimodt

Klaver

Som underviser brænder Maya for at give glæden til musik videre. For Maya handler det altid om at tilpasse undervisningen dit niveau, så du som elev får så mange succesoplevelser med dit klaverspil som muligt samtidig med, at du bliver udfordret. Altid i trygge og rolige rammer.

Mergim Krasniqi

Sang

I sin tilgang til sangundervisningen er Mergim åben og positiv, så I sammen får skabt et trygt rum, hvor følelser, stemme og musik kan udtrykke sig frit. Hos Mergim har du mulighed for at få konkrete værktøjer til at arbejde med fortolking af tekst, performance og udtryk.

Ingrid Kyrkjebø

Sang

Som elev hos Ingrid får du en sangunderviser, der hurtigt mestrer at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er god energi og let til latter. Det giver plads til, at du kan føle dig tryg, udfolde din stemme og arbejde med lige det, du ønsker.

Laura Emilie

Sang

Som elev hos Laura lærer du at anvende den rette støtte og teknik, så din stemme bliver så fri som mulig. I undervisningen arbejder Laura med hele kroppen og åndedrættet for at eliminere unødige spændinger, så stemmen har bedst mulig plads til at udvikle sig.

Ken Linh Doky

Klaver

Som elev hos Ken Linh Doky er det vigtigste mål i klaverundervisningen, at I sammen kan have det sjovt, mens du udvikler dig på klaveret. For når I har det sjovt, og du er tryg, har du de bedste betingelser for at lære nyt og blive bedre gang for gang.

Christoffer Holgersen

Klaver

Som klaverelev hos Christoffer, uanset niveau, er det vigtigt, at I sammen opbygger en stærk basis af færdigheder sideløbende med, at I spiller en masse god musik. Så drømmer du om at lære det nyeste hit eller din yndlingssang, kan Christoffer hjælpe dig på præcis den måde, hvor du lærer bedst.

Amanda Thomsen

Sang

Som elev hos Amanda er der fokus på at folde din stemme ud, så den kan bruges helt uden begrænsninger. 

Det er din drøm for din stemme, der er drivkraften i undervisningen, og fra første time vil Amanda gøre alt for at skabe et rum med højt til loftet, så I sammen kan eksperimentere og nå nye musikalske højder.

Katrine Jenne

Sang

Katrine lægger stor vægt på ærlighed og den enkelte persons udtryk, når hun underviser. Katrine er holistisk i sin tilgang til sang og inddrager gerne sin erfaring som yogalærer.

Mikael Nordmark

Klaver

Med mange års live erfaring fra den danske musikscene står Mikael klar til at give dig de lige præcis de redskaber og den selvtillid, du har brug for, på vejen mod at nå dine mål og drømme med musikken.

Marcus Elkjer

Klaver

Leg og improvisation er en central del i Marcus' undervisning, hvor eleven skal have det sjovt og være med til at skabe musik i timerne.

Mikala Bosetti

Sang

Mikala er inspireret af yogaens verden med fokus på vejrtrækning, teknik og støtte. Mikala er live-sangerinde, men ved også, hvad det vil sige at indspille i et studie og finde sit eget udtryk som sanger og kunstner. 

Madeleine Löfdahl

Klaver

Uanset om du har ambitioner om at blive den næste solo-pianist eller gerne vil lære klaveret til at hygge dig sammen med dine venner og familie, vil Madeleine altid møde dig lige, hvor du er og sammen med dig arbejde hen imod dine ønsker.

Oscar Elmholt

Guitar

Oscar har i den grad fingeren på pulsen, når det kommer til at stå på en scene og spiller hvert år over hundrede koncerter sammen med eliten på den danske musikscene. Hvis du vil blive ved med at udvikle dig på guitaren, kan du trygt vælge Oscar, som selv mener, man altid kan blive dygtigere.

Ida Brønnum

Sang

Som sangelev hos Ida får du en nærværende underviser, der tager udgangspunkt i at hjælpe dig henimod en større vokal frihed. Ida har stor erfaring som professionel jazz-sangerinde, men kan undervise dig i alle genrer og på lige det niveau, du er på.

August Campeotto

Guitar

August er en aktiv, alsidig guitarist, der nøjagtig ved, hvad der skal til, for man rykker sig hurtigt, når man står på et tidligt stadie af sin musikkarriere.

Mads Sonne

Guitar

Mads er en passioneret guitarist med årelang undervisningserfaring og er selv aktiv i diverse københavnske rock-, pop- og jazzgrupper.
For Mads er lysten til at udvikle sig det afgørende.

Steffen Smith

Guitar

Steffen Smith er en af vores mest erfarne undervisere og et naturtalent til at møde den enkelte elev. Som elev hos Steffen fornemmer man med det samme passionen og dedikationen for musikundervisning.

David Mortensen

Klaver

For David er musik en essentiel del af hverdagen og en direkte kilde til glæde, spænding og social interaktion.

Mathias Winther

Sang

Vejrtrækning, støttefornemmelse og stemmens klang er nøgleordene i Mathias' undervisning, så eleven kan lære at synge sundt med plads og frihed til at udfolde sig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon