Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute of Copenhagen bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den
danske musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk
erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anya Aaby

Sang

Som sangelev hos Anya vil du hurtigt få aha-oplevelser med din sang ud fra inspirerende undervisning i sangteknik og fokus på dit udtryk som sanger. Du vil få værktøjer til at bruge din stemme og krop i et samarbejde, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Simon Laulund

Guitar

For Simon er nysgerrighed og åbenhed afgørende for at udvikle sig som musiker. Uanset dit niveau, vil du som elev hos Simon opleve en underviser, der er meget alsidig og altid tilpasser din undervisning efter, hvad du synes, der er fedt at lære.

Alexander Bergmann

Guitar

Som guitarelev hos Alexander vil du opleve, at det aller vigtigste er, at det skal være sjovt og inspirerende at spille guitar. Samtidig vil Alexander gøre, hvad han kan for udvikle din tekniske kunnen på guitaren. For jo mere man kan på instrumentet, jo sjovere bliver det at spille.

Anders Grishauge

Klaver

Som elev hos Anders vil du opleve en underviser, der arbejder ud fra, at glæden for at spille musik, er hele motivationen for at lære at spille. Med Anders får du en klaverunderviser, der ser klaveret lige så meget som en legeplads som en udtryksform med uendelige muligheder.

Anna Møller

Sang

Det er vigtigt for Anna at skabe et tæt bånd til dig som elev. At synge og udtrykke sig gennem musikken er sårbart og kan føles grænseoverskridende, og det er derfor alfa og omega, at I har tillid til hinanden, og du føler dig godt tilpas i Annas selskab.

Maya Frimodt

Klaver

Som underviser brænder Maya for at give glæden til musik videre. For Maya handler det altid om at tilpasse undervisningen dit niveau, så du som elev får så mange succesoplevelser med dit klaverspil som muligt samtidig med, at du bliver udfordret. Altid i trygge og rolige rammer.

Mergim Krasniqi

Sang

I sin tilgang til sangundervisningen er Mergim åben og positiv, så I sammen får skabt et trygt rum, hvor følelser, stemme og musik kan udtrykke sig frit. Hos Mergim har du mulighed for at få konkrete værktøjer til at arbejde med fortolking af tekst, performance og udtryk.

Ingrid Kyrkjebø

Sang

Som elev hos Ingrid får du en sangunderviser, der hurtigt mestrer at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er god energi og let til latter. Det giver plads til, at du kan føle dig tryg, udfolde din stemme og arbejde med lige det, du ønsker.

Laura Emilie

Sang

Som elev hos Laura lærer du at anvende den rette støtte og teknik, så din stemme bliver så fri som mulig. I undervisningen arbejder Laura med hele kroppen og åndedrættet for at eliminere unødige spændinger, så stemmen har bedst mulig plads til at udvikle sig.

Ken Linh Doky

Klaver

Som elev hos Ken Linh Doky er det vigtigste mål i klaverundervisningen, at I sammen kan have det sjovt, mens du udvikler dig på klaveret. For når I har det sjovt, og du er tryg, har du de bedste betingelser for at lære nyt og blive bedre gang for gang.

Emil Kampp

Sang

Som elev hos Emil får du en erfaren og alsidig sangunderviser med en forkærlighed for soul.
I undervisningen vil du opleve et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til at eksperimentere og udfolde din stemmes potentiale uanset dit niveau og ambitionsniveau.

Giordano Makholm

Klaver

Som elev hos Giordano får du en klaverunderviser, der sætter pris på at udvikle din musikalske frihed, uanset hvilket niveau du er på. Det handler om dig og din udvikling, og som underviser er Giordano motiveret af at finde vejen til din inspiration.

Christina Holm

Sang

Som elev hos Christina er det altafgørende, at du oplever sangundervisningen tryg, udfordrende og sjov. Christina tilbyder undervisning i rytmisk og klassisk sang på alle niveauer, og du har mulighed for at komme rundt i hele spektret af stemmens potentiale.

Simone Ledet

Sang

Som elev hos Simone er det første, du bliver mødt af, et trygt rum med en erfaren underviser. Der er plads til kreativ udfoldelse, at udforske din stemme, og nøgleordene for undervisningen er, at sang skal være motiverende og udviklende.

Andreas Bergholt

Klaver

Udover at musik skal være sjovt, er nøgleordet i Andreas' undervisning, at alt er muligt. Og netop passionen og glæden ved at opleve klaverets uendelige muligheder, ønsker Andreas at videregive til dig som elev. Alt sammen i et trygt miljø, så du kan få de rette værktøjer til at nå dit mål.

Molly Koppel

Sang

Som elev hos Molly er der ikke nogen begrænsninger. Der skal være plads til grænseløs kreativitet og til at drømme stort, tage chancer og afprøve ting - det er sådan du udvikler dig og bliver dygtig. Hvad end du har lyst til at arbejde med de store klassikere, udforske genrer eller arbejde med dine egne sange, kan Molly hjælpe dig.

Yasmin Cevik

Sang

Som sangunderviser arbejder Yasmin ud fra en nysgerrighed om at gå på opdagelse i din stemme og finde dit personlige udtryk. Sammen vil I udforske din stemme og dens potentiale, og dykke ind til kernen af, hvad du har på hjerte, og gennem nysgerrighed og leg udforsker i kreativitet.

Marc Chain

Guitar

Som guitarelev hos Marc tager undervisningen udgangspunkt i, hvad du gerne vil lære. Marc arbejder ud fra den filosofi, at motivationen er lettest at finde, når dét at øve sig ikke bliver en pligt, men noget, der er sjovt. Og selv bliver Marc motiveret af at se din udvikling som elev.

Mads Tuxen

Klaver

Mads har en legende tilgang til din klaverundervisning. Han tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov, så i sammen bevæger jer mod dine drømme gennem aktivitetsrige og kreative øvelser.

Clara Aagaard

Sang

Clara brænder for at hiælpe dig med at nå dit fulde potentiale og få mest muligt ud af din stemme. Med konkrete og effektive øvelser hjælper Clara dig med at frigøre din stemme, så du kan producere alle de lyde, som dine ynglingssangere bruger. Uanset om du er erfaren eller begynder, så står Clara klar til at hjælpe dig med at udforske din unikke lyd og stemme.

Jakob Nissen

Klaver

Om du ønsker at udtrykke dig gennem jazz, blues, hiphop, fusion, pop, rock eller noget helt andet - så tager Jakob dig i hånden og guider dig på bedste vis til dit næste musikalske niveau. Du vil få ny inspiration og nye skræddersyede øvelser, der passer til netop dig og dine behov.

Amanda Thomsen

Sang

Som elev hos Amanda er der fokus på at folde din stemme ud, så den kan bruges helt uden begrænsninger. 

Det er din drøm for din stemme, der er drivkraften i undervisningen, og fra første time vil Amanda gøre alt for at skabe et rum med højt til loftet, så I sammen kan eksperimentere og nå nye musikalske højder.

Marcus Elkjer

Klaver

Leg og improvisation er en central del i Marcus' undervisning, hvor eleven skal have det sjovt og være med til at skabe musik i timerne.

Mikala Bosetti

Sang

Mikala er inspireret af yogaens verden med fokus på vejrtrækning, teknik og støtte. Mikala er live-sangerinde, men ved også, hvad det vil sige at indspille i et studie og finde sit eget udtryk som sanger og kunstner. 

Mads Sonne

Guitar

Mads er en passioneret guitarist med årelang undervisningserfaring og er selv aktiv i diverse københavnske rock-, pop- og jazzgrupper.
For Mads er lysten til at udvikle sig det afgørende.

Steffen Smith

Guitar

Steffen Smith er en af vores mest erfarne undervisere og et naturtalent til at møde den enkelte elev. Som elev hos Steffen fornemmer man med det samme passionen og dedikationen for musikundervisning.

Mathias Winther

Sang

Vejrtrækning, støttefornemmelse og stemmens klang er nøgleordene i Mathias' undervisning, så eleven kan lære at synge sundt med plads og frihed til at udfolde sig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon