Undervisere

Vores musikundervisere

Hos Music Institute bliver du undervist af de dygtigste musikere fra den danske
musikbranche. Vores undervisere er højtuddannede, har praktisk erfaring og er eksperter inden for deres respektive instrumenter og genrer.

Anja Kickbusch

Sangunderviser

Anja har undervist børn, unge og voksne i sang siden 2005 og sætter en stor værdi i at hjælpe hver elev i gang med – eller videre i – en god musikalsk udvikling.

Lasse Ziegler

Guitarunderviser

Lasse Ziegler spiller og har spillet med bands/artister som f.eks.: Ulige Numre, Freja Loeb, Minds of 99, Nikolaj Nørlund og mange flere.

Anna Hansen

Sangunderviser

Anna er en erfaren sangerinde, som til juni 2014 afslutter den 3-årige sanger/sanglæreruddannelse fra Complete Vocal Institute her i København.

Anders Bo

Guitarunderviser

Anders er noget af det tætteste, man kommer på en vaskeægte rockstjerne i dagens Danmark. Med sit lange hår og karismatiske udstråling på en scene er Anders Bo ved at blive et guitarikon herhjemme.

Steffen Smith

Guitarunderviser

Steffen Smith har undervist hos Music Institute of Copenhagen siden efteråret 2008 og er en af vores mest erfarne lærere.
 Steffen er en passioneret og dedikeret lærer med en god sans for mennesker.

Anders Kirkegaard

Guitarunderviser

Anders møder sine elever hvor end de er i deres musikalske udvikling, fra begyndere til professionelle, og har erfaring med at undervise både børn og voksne.

Anne Bech Hald

Sangunderviser

Anne elsker at formidle musik. Både som udøvende musiker og som underviser. Anne underviser både nybegyndere og øvede, som ønsker at udvikle deres sangstemme og udtryk.

Tobias Rasmussen

Sangunderviser

Tobias har en bred musikfaglig uddannelse med både en Kandidat i sang fra Rytmisk Musikkonservatorium, en bachelor i guitar ligeledes fra RMC samt en bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet.

Søren Gemmer

Klaverunderviser

Søren Gemmer er uddannet pianist og musiklærer med en bachelor fra Nordjysk Musikkonservatorium og kandidatgrad fra Københavns med 2 årlig solistuddannelse fra Rytmiske Musikkonservatorium.

Johannes Buhl Andresen

Klaverunderviser

Johannes har en kandidat uddannelse fra Rytmisk Musikkonservorium i København. I undervisningen lægges der stor vægt på, at det skal være sjovt og motiverende at spille klaver.

David Kragh Sørensen

Klaverunderviser

David underviser i klaver og klassisk sang. Tålmodighed motivation er nøglen til musikalsk fremgang i Davids undervisning.

Mads Sonne

Guitarunderviser

Mads er en passioneret guitarist bosat i Kbh. Han er uddannet cand. mag. fra musikvidenskabeligt Institut, aktiv i diverse københavnske rock-, pop- og jazzgrupper og har 15 års undervisningserfaring

Frederikke Bohr

Sangunderviser

Udover undervisningen optræder Frederikke rundt omkring på diverse spillesteder i København med sit eget band.

August Campeotto

Guitarunderviser

August er en alsidig guitarist, som både spiller R’n’B, soul, Hip-Hop, Pop, og Reggea. Hans største inspirationskilde ligger klart i ’New born soul’, hvor artister som D’angelo, Bilal, Erykah Badu og Anderson Paak er store helte.

Jeppe Borup

Klaverunderviser

Som underviser har Jeppe mere end 10 års erfaring og i timerne ligger han stort fokus på at skabe trygge rammer for dig som elev og der bliver taget udgangspunkt i din motivation for at spille musik.

Mathias Winther

Sangunderviser

Vejrtrækning, støttefornemmelse og stemmens klang er nøgleordene.

Peter Sabroe

Klaverunderviser

Jeg har undervist klaver i flere år - både nybegyndere og øvede i alle aldre. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens ønsker og behov, og den er meget alsidig og fleksibel.

þórey Ploder Vigfúsdóttir

Sangunderviser

Þórey er en alsidig sangerinde med passion for undervisning. Hun er autoriseret ”Komplet sangteknik” underviser og har undervist i sang siden 2012. Alle genrer er velkomne - kom og syng