Daniel Joy

Sang

Som elev hos Daniel er din musikalske rejse i centrum for undervisningen. Uanset om du er nybegynder eller øvet tager Daniel dig i hånden og skræddersyr lige præcis den plan, som du har brug for, for at tage dit næste skridt mod dine musikalske drømme.

Uddannelse:

  • Bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium
  • Signet som sangskriver og producer ved The Bank Publishment
  • MGK (Musikalsk Grundkursus)

 

Som elev hos Daniel vil du opleve et trygt læringsmiljø, der fremmer din personlige vækst som sanger. Gennem målrettet træning og nøje udvalgte øvelser, udforsker i sammen dine mål og visioner for din stemme og performance.

Daniel er en erfaren sanglærer med en solid baggrund inden for musik. Han har selv dyrket sang på MGK og senere studeret sangskrivning på konservatoriet. Udover sin akademiske baggrund bringer Daniel også sin praktiske erfaring som artist med i sin sangundervisning, idet han tidligere har haft en pladekontrakt hos selskabet Discowax og optrådt ved store koncerter landet over.

Udover at være sangunderviser er Daniel til hverdag engageret i kommerciel sangskrivning og produktion. Her fokuserer han særligt på vokalindspilninger, hvorfra han har et stort kendskab til stemmeteknik og dens mangfoldighed. Daniels engagement i både undervisning og professionel musikskabelse giver dig som elev en unik mulighed for at lære fra en dedikeret og alsidig musiker, der forstår både de teoretiske og praktiske aspekter af sangkunsten.

Med baggrund i sangskrivningens verden lægger Daniel stor vægt på den artistiske rejse, det personlige udtryk og den kunstneriske vision. Ønsker du at arbejde med sangskrivning og musikproduktion er Daniels undervisning lige noget for dig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon