Handelsbetingelser & regler

Handelsbetingelser & regler

Se også vores Privatpolitik her

1) Afbud til musikundervisning for sæsonelever:
Af hensyn til planlægning af tider og af hensyn til undervisere, giver Miles Music School ikke kompensation for lektioner, som er aflyst af sæsoneleven. Hvis du som elev giver besked minimum 14 dage før lektionen, vil Miles Music School gøre vores bedste for at forsøge at rykke denne til en anden dag, så lektionen ikke går tabt.

2) Afbud til musikundervisning for klippekortselever:
Som klippekortselev kan du selv via din brugerkonto aflyse din lektion med minimum 24 timer til undervisningsstart. Skal Miles Music School aflyse lektionen for dig manuelt, skal Music Institute have besked senest kl. 13:00 dagen inden undervisningsstart på hej@micph.dk.

Klippekortet er gyldigt et år frem fra datoen på din faktura.

3) Ved afbud fra en underviser prøver Miles Music School så vidt, det er muligt, at få en anden underviser til at vikariere, og ellers kompenseres der for lektionen i form af erstatningstimer.
Miles Music School bestræber sig på, at undervisningen varetages af den samme underviser i hele forløbet, men skulle dette ikke være muligt, f.eks. grundet fratræden, at underviseren må lukke for elevtilgang, sygdom eller lignende, er Miles Music School berettiget til lade en anden underviser varetage undervisningen. Der gives ikke kompensation for lektioner i sådan en situation.

4) Når du som elev har tilmeldt dig musikundervisning hos Music Institute, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse på din optagelse samt en faktura.
 Miles Music School skal have registreret din betaling inden din første lektion. Hvis betalingen ikke er registreret inden din første lektion, kan Miles Music School ikke påbegynde undervisningen.

5) Som elev har du ret til at træde tilbage fra din aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring via e-mail til hej@micph.dk.

Hvis du som elev udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du som elev ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

6) Betalingerne er bindende, og er du som elev nødsaget til at stoppe, gives pengene ikke retur.

7) Som elev er du selv ansvarlig for at komme til tiden.

8) Elever, der er sæsontilmeldte, vil automatisk blive overdraget til næste sæson, og derfor er det vigtigt, at du ved sæsonskift skriftligt meddeler Miles Music School , hvis du IKKE ønsker at fortsætte undervisningen. Ved opsigelse benyt venligst: hej@micph.dk

9) Musikundervisningen hos Music Institute følger som udgangspunkt folkeskolens ferieplan. Vi starter dog en uge senere i januar.

0
    Din Kurv
      Anvend kupon