Andreas Bergholt

Få en gratis prøvetime

Andreas Bergholt

Klaver

Udover at musik skal være sjovt, er nøgleordet i Andreas' undervisning, at alt er muligt. Og netop passionen og glæden ved at opleve klaverets uendelige muligheder, ønsker Andreas at videregive til dig som elev. Alt sammen i et trygt miljø, så du kan få de rette værktøjer til at nå dit mål.

Uddannelse

  • Bachelor i musik, rytmisk klaver og sammenspilsledelse, Det Jyske Musikkonservatorium
  • Kandidatuddannelse i musikpædagogik, rytmisk klaver, Det Jyske Musikkonservatorium

 

I sin undervisning tager Andreas udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker. Musik skal først og fremmest være sjovt, og derfor vil Andreas bestræbe sig på at give dig de bedste betingelser for at udvikle dig på instrumentet.

Klaveret gemmer på et hav af muligheder, og om du brænder for at lære akkorder, en bestemt sang,
improvisation, akkompagnement, komposition eller noget helt andet, så finder I sammen en vej, der passer til dig.

Netop klaverets uendelige muligheder har givet Andreas stor glæde og passion for musikken. Og det er noget, Andreas ønsker at videregive til dig som elev. Altsammen i et trygt og imødekommende miljø, så du kan få de rette værktøjer til at nå dit mål.

Som udøvende musiker er Andreas vant til at spille i forskellige projekter; enten som sidemand, komponist eller medskaber. Selv finder Andreas særligt inspiration i jazz, hiphop, soul og pop, og er vant til at arbejde med keyboard programmering, lyddesign og synthesizers.

Andreas underviser alle aldre og niveauer, hvad end du er begynder, let øvet eller på et højere niveau. Derudover har Andreas dyrket klassisk piano, hvor det særligt handler om teknik og håndværk, hvilket ifølge Andreas også kan være særdeles brugbart for rytmiske pianister.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon