Ida Brønnum

Sang

Som sangelev hos Ida får du en nærværende underviser, der tager udgangspunkt i at hjælpe dig henimod en større vokal frihed. Ida har stor erfaring som professionel jazz-sangerinde, men kan undervise dig i alle genrer og på lige det niveau, du er på.

Uddannelse

  • Musikvidenskab, Københavns Universitet
  • Anne Rosing Instituttet

 

Udover en uddannelsesmæssig baggrund fra Musikvidenskab på Københavns Universitet, har Ida arbejdet som professionel sangerinde og holdt koncerter inde for jazzmiljøet. Ida har sunget i flere forskellige jazzduo-, trio- og kvartetkonstellationer samt spillet på diverse spillesteder i København, herunder på Copenhagen Jazz Festival og Vinter Jazz fra 2015-2019.

I sin sangundervisning tager Ida udgangspunkt i dig og dine unikke musikalske ønsker. Ida brænder for at give dig en større vokal frihed, så dine musikalske intentioner bliver tydeligere, hvilket gør det nemmere at arbejde med dynamik, frasering, udvikling af et personligt udtryk og meget mere.

Udover at dygtiggøre sig på Anne Rosing Instituttet, arbejder Ida med egne kompositioner, der bevæger sig over i en mere eksperimenterende beat-musikgenre med lån af jazzens skiftende harmonier.

Som elev hos Ida garanterer kan du forvente at arbejde med sangteknik, sangerkropstræning, åndedrætsøvelser, ansats-træning, kropsholdning og dit personlige udtryk, så du kan opleve progression i din sang.
Med sin lyttende og nærværende tilgang vil Ida hjælpe dig med at finde frem til din egen unikke klang og åbne op for en stemme, du måske ikke vidste, du havde. Det giver selvtillid og gør det sjovt at synge.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon