Klaverundervisning

Inspirerende 1:1 undervisning for børn og voksne

Få en gratis prøvetime

Professionel klaverundervisning i København og på Frederiksberg

Klaverundervisning for børn og voksne. Uanset om du er begynder eller professionel.


Drømmer du om at mestre klaverets kunst i hjertet af København eller Frederiksberg? Hos os får du en skræddersyet klaverundervisning, der er nøje tilpasset dit niveau og dine ambitioner.

Klaveret er en verden af uendelige musikalske muligheder, og vi er her for at hjælpe dig med at udforske hver eneste af dem. Med vores team af erfarne klaverundervisere, garanterer vi en læringsoplevelse, der er både dybt engagerende og utroligt givende. Book nemt en gratis prøvetime i dag og tag det første skridt på din musikalske rejse.

 

Vi tilbyder undervisning i lækre, inspirerende omgivelser i lokaler med udsigt til søerne på Nørre Søgade og på Smallegade på Frederiksberg. Vi sammensætter dit forløb ud fra dine ønsker og musikalske præferencer, så det passer til dig.

Dine ønsker og mål er netop med til at styre undervisningen i den retning, du gerne vil bevæge dig. God energi og en afslappet stemning er en selvfølge hos os, og kompetent undervisning er en garanti.

Gratis prøvetime

Book nu – helt uforpligtende

anmeldelser klaverundervisning

Hvad enten du vil bruge klaveret som akkompagnements- eller soloinstrument, spille keyboard eller noget helt andet, så har vi en underviser, der kan hjælpe dig godt på vej samt instruere og inspirere dig.

Måske spiller du et andet instrument, men vil gerne have klaveret med i din musikalske værktøjskasse og mangler en god, inspirerende undervisning.

Vi giver dig teknikken, teorien, øvelserne, inspirationen og opbakningen uanset hvilket niveau og forudsætning, du kommer med.

Klaverundervisning hos Miles Music School giver dig:

 • Passioneret, personlig og kompetent undervisning af nogle af Københavns bedste undervisere
 • Inspiration og udvikling af din musikalitet, både praktisk og teoretisk
 • Individuel undervisning, der tilrettelægges ud fra dine egne forudsætninger
 • Optimering af dine øvemønstre og teknik

 

Klaverundervisning for begyndere

Vores klaverundervisning for begyndere henvender sig til begynderpianister, men også til andre instrumentalister, som vil lære at udfolde sig på tangenterne.
Læs mere om klaverundervisning for begyndere her

Klaverundervisning for let øvede

Den let øvede pianist har lært de grundlæggende akkorder, er begyndt at lære teorien bag akkordopbygning og kan måske allerede læse simple noder. Vi arbejder videre med mere komplicerede akkorder og teori, og vi spiller mere krævende sange og grooves.
Læs mere om klaverundervisning for let øvede her

Klaverundervisning for øvede

Øvede pianister på jagt efter en engageret klaverundervisning i København vil finde det, de søger hos vores erfarne undervisere. Vi finpudser din teknik, opdaterer din øveplan og giver dig nye udfordringer og inspiration. Vi udvider dit kendskab til forskellige genrer og stilarter og går i dybden med dine specifikke behov.

Hvordan, hvornår og hvor meget?

Undervisningen er delt op i en forårs- og efterårssæson med henholdsvis 20- og 18 lektioner. Du kan vælge frit i mellem lektioner på 30-, 40- eller 60 minutter pr. uge.

Hvis du starter midt i en sæson, vil sæsonprisen blive reduceret, så du kun betaler for det antal lektioner, der er tilbage. Du kan også vælge at købe et klippekort på 5-, 10- eller 20 klip.

Mød nogle af vores undervisere


 

Gratis prøvetime

Mød vores elever

Tag et kig på vores perlerække af tilfredse elever

 • Aura

 • Martin Jensen

 • Ludvig Brygmann

 • EYJAA

 • Mads Steffensen

 • Dan Andersen

 • Thomas Skov

 • Mathilde Falck

 • Bryan Rice

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
  Din Kurv
   Anvend kupon