Klaverundervisning

Skræddersyet undervisning for børn, unge og voksne

Professionel klaverundervisning i København

Music Institute of Copenhagen tilbyder engageret og kompetent klaverundervisning i København. Vi tilrettelægger undervisningen efter dine behov, ønsker og den musik, du bedst kan lide. Vi underviser på alle niveauer fra 8 - 99 år. lige fra nybegyndere til øvede pianister.

Klaveret er et meget grundlæggende instrument og dets muligheder er stort set uendelige. Leder du efter klaverundervisning, har vi erfarne og fagligt dygtige undervisere, som kan lære fra sig på alle niveauer. Vi sammensætter et undervisningsforløb ud fra dine egne ønsker og musikalske præferencer, så den passer til netop dig. Højt humør og afslappet stemning er en selvfølge, og kompetent undervisning er en garanti.

Hvad enten du vil bruge klaveret som akkompagnements- eller soloinstrument, spille keyboard eller noget helt andet, har vi en underviser som kan hjælpe dig på vej samt instruere og inspirere dig. Måske spiller du et andet instrument, men vil gerne have klaveret med i din musikalske værktøjskasse og mangler en god, inspirerende undervisning. Vi giver dig teknikken, teorien, øvelserne, inspirationen og opbakningen uanset dit niveau, og hvilken forudsætning, du kommer med.

 

Klaverundervisning hos MICPH giver dig:

  • Dedikeret, personlig og kompetent undervisning af nogle af Københavns bedste undervisere
  • Udvikling af din musikalitet, både praktisk og teoretisk
  • Individuel undervisning, som arbejder ud fra dine egne forudsætninger
  • Optimering af dine øvemønstre og teknik

 

Udsigt til den bedste klaverundervisning i København
Vi tilbyder undervisning med Københavns bedste udsigt. Vi holder til i dejlige lokaler med udsigt til Peblinge Dosseringen. Vi spiller pop, rock, boogie woogie, klassisk, blues og jazz, eller noget helt andet i undervisningen. Du bestemmer genren og er med til at styre undervisningen i den retning, du gerne vil bevæge dig.

Begynderens bedste klaverundervisning i København

Vores klaverundervisning for begyndere henvender sig til begynderpianister, men også til andre instrumentalister, som vil lære at udfolde sig på tangenterne.
Læs mere om klaverundervisning for begyndere her

Klaverundervisning i København for let øvede

Den let øvede pianist har lært de grundlæggende akkorder, er begyndt at lære teorien bag akkordopbygning og kan måske allerede læse simple noder. Vi arbejder videre med mere komplicerede akkorder og teori, og vi spiller mere krævende sange og grooves.
Læs mere om klaverundervisning for let øvede her

Øvede pianister

Øvede pianister på jagt efter en engageret klaverundervisning i København vil finde det, de søger hos vores erfarne undervisere. Vi finpudser din teknik, opdaterer din øveplan og giver dig nye udfordringer og inspiration. Vi udvider måske dit kendskab til forskellige genrer og stilarter og går i dybden med dine specifikke behov.

HVORDAN, HVORNÅR OG HVOR MEGET

Undervisningen er delt op i en forårs- og efterårssæson med henholdsvis 20 og 18 lektioner. Du kan vælge mellem lektioner på 20, 30, eller 40 minutter pr. uge. Hvis du starter midt i sæsonen, bliver sæsonprisen selvfølgelig reduceret med de antal lektioner, du ikke har fået. Du kan også vælge at købe et klippekort på mellem 5-40 klip.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Jeg startede til hørelære i foråret, da jeg gerne ville læse musikvidenskab på universitet. Efter jeg er kommet ind på studiet, går jeg stadig ved samme underviser.

Ann-Katrine Schumann

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke