Simon Laulund

Få en gratis prøvetime

Simon Laulund

Guitar

For Simon er nysgerrighed og åbenhed afgørende for at udvikle sig som musiker. Uanset dit niveau, vil du som elev hos Simon opleve en underviser, der er meget alsidig og altid tilpasser din undervisning efter, hvad du synes, der er fedt at lære.

Uddannelse

  • Bachelor, Rytmisk musiker, Syddansk Musikkonservatorium
  • Kandidat, Musiker/pædagog, Syddansk Musikkonservatorium

 

Selv startede Simons musikalske rejse allerede i en alder af 9 år som trommeslager.
Som 14-årig blev trommerne skiftet ud til fordel for guitaren, da Guitar Hero overbeviste ham om, at han skulle være rockstjerne. Og som elev hos Simon, vil du hurtigt fornemme, at netop guitaren er Simons store passion.

Simon mestrer at undervise alle niveauer, uanset om du er begynder eller øvet. Hvad end du har brug for at finpudse din fingerteknik, blive mere rutineret i at skifte akkordgreb, eller bare gerne vil kunne spille til din egen sang, så kan Simon hjælpe dig.

 

Som guitarist lader Simon sig ikke begrænse af en enkelt musikalsk stilart, men finder i stedet inspiration fra mange forskellige. Selv er Simon vokset op med hard rock, men elsker at implementere elementer af jazz, blues, pop og funk i sin musik og kan hjælpe dig i den retning, du drømmer om.

Ved siden af sit arbejde som underviser, er Simon en erfaren guitarist og komponist, der udover at være sessionguitarist for flere forskellige bands, også udgiver musik i sit soloprojekt, hvor han spiller instrumental guitarmusik.

 

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon