Maya Frimodt

Klaver

Som underviser brænder Maya for at give glæden til musik videre. For Maya handler det altid om at tilpasse undervisningen dit niveau, så du som elev får så mange succesoplevelser med dit klaverspil som muligt samtidig med, at du bliver udfordret. Altid i trygge og rolige rammer.

Uddannelse

  • Kandidat i Musikvidenskab, Københavns Universitet

 

I sin tilgang til klaverundervisning lægger Maya stor vægt på, at undervisningen skal være sjov og udfordrende. Og succeskriteriet er altid, at du som elev får så mange succesoplevelser som muligt.

For at kunne indfri alt det, tilpasser Maya undervisningsniveauet, så det passer helt perfekt til der, hvor du er i din udvikling, hvad end du er nybegynder eller let øvet.

I fællesskab finder I frem til lige præcis den slags musik, du bedst kan lide, så I sammen hurtigst muligt får skabt lysten til at gå på opdagelse i musikkens verden. Hvad end du drømmer om at spille dit nyeste yndlingsnummer eller ønsker at spille et stykke, Maya tager med, er det vigtigste, at du synes om musikken, og at det motiverer dig.

Udover at spille klaver, er der i undervisningen også mulighed for at arbejde med grundlæggende musikteori herunder nodelæsning, akkorder, rytmisk forståelse med mere.

Selv har Maya haft en kæmpe passion for musik hele sit liv, både inden for det rytmiske og det klassiske. Og det er netop den glæde til musikken og klaverspillet, Maya ønsker at give videre til dig som elev.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon