Anders Grishauge

Få en gratis prøvetime

Anders Grishauge

Klaver

Som elev hos Anders vil du opleve en underviser, der arbejder ud fra, at glæden for at spille musik, er hele motivationen for at lære at spille. Med Anders får du en klaverunderviser, der ser klaveret lige så meget som en legeplads som en udtryksform med uendelige muligheder.

Uddannelse

  • Bachelorgrad i Musikvidenskab fra Københavns Universitet
  • Kandidatgrad i Musikvidenskab fra Københavns Universitet

 

Anders har flere års erfaring med at undervise alt fra børn, unge og voksne, så uanset din alder eller dit niveau brænder Anders for at give dig en inspirerende og motiverende undervisning, så du kan udleve dine musikalske drømme og ambitioner.

Det vigtigste i Anders’ undervisning er, at det skal være sjovt at spille musik, og for Anders er glæden for at spille musik, motivationen for at lære at spille. Det er derfor din glæde og motivation ved musikken, som er i fokus i Anders’ klavertimer. Det er med denne tilgang, at hele undervisningen tager sit udgangspunkt.

Anders ser klaveret lige så meget som en legeplads som en udtryksform med uendelige muligheder, og derudfra i sammenspil med dine ønsker og ambitioner, vil du og Anders sammen arbejde med klaverteknikker, akkorder, improvisation, nodelæsning, gehør, rytmer m.m.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon