Bliv en del af MICPH

Vi brænder for at skabe værdi for vores elever

Bliv en del af MICPH

Drømmer om at blive en del af vores team? Vi brænder for at undervise i musik, og vi søger løbende nye kræfter. Her på siden finder du alle vores aktuelle stillingsopslag.

Når du arbejder hos os, bliver du en del af et fællesskab, hvor alle har en fælles passion og målsætning. Uanset om du arbejder som musikunderviser eller i administrationen, bliver du en vigtig del af et team, der brænder for at give glæden til musik videre til børn, unge og voksne på alle niveauer.

Vi er en ambitiøs og voksende virksomhed, der sætter en ære i at gøre en forskel i vores elevers liv ved at bringe musik ind i deres hverdag. Derfor skal du kunne se dig selv blive en del af et passioneret og professionelt team, der drømmer om at gøre en forskel for vores elever og deres lyst til at lære. Det bliver din opgave at hjælpe og motivere den enkelte elev ud fra lige præcis den målsætning, eleven har, og som I i fælleskab definerer for forløbet.

Vores 5 kerneværdier:

  1. Empatisk: Vi forpligter os til at vise empati overfor hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere. Vi forstår vigtigheden af at være lydhøre overfor andres følelser og perspektiver.
  2. Tillidsfuld: Vores mål er at være en organisation, der udstråler tillid – en tillid, der kommer fra åbenhed og ærlighed i vores kommunikation og handlinger.
  3. Kreativt: Vi er en organisation fyldt med kreative sjæle. Vi elsker at dele vores kreative ideer, og vi opmuntrer til innovation og nytænkning.
  4. Teamplayer: Vi tror på styrken af teamwork og stræber efter at arbejde sammen for at opnå de bedste resultater, mens vi skaber en inkluderende arbejdskultur.
  5. Kundefokuseret: Vi sætter kunden først i alt, hvad vi gør. Vi stræber konstant efter at imødekomme vores kunders behov og ønsker på den bedste mulige måde.

Disse værdier repræsenterer fundamentet i vores organisationen.

 

Vi har lige nu ingen ledige stillinger, men du er stadig altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på job@micph.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hør en af vores undervisere fortælle om Music Institute of Copenhagen som arbejdsplads her.

0
    Din Kurv
      Anvend kupon