Guitarundervisning

Soloundervisning af erfarne og dedikerede guitarlærere

Få en gratis prøvetime

Professionel guitarundervisning i København og på Frederiksberg

Vi tilbyder guitarundervisning på alle niveauer. Undervisningen bliver skræddersyet til dig, og vi tager altid udgangspunkt i dit niveau og dine behov.

Hvad enten du er begynder, let øvet eller øvet, sammensætter vi din guitarundervisning efter dine ønsker og behov.

Vi lægger vægt på at finde den helt rigtige underviser til dig ud fra dine ønsker, så du får mest muligt ud af din tid hos os og opnår dine guitardrømme hurtigst muligt.

 

Gratis prøvetime

Book nu – helt uforpligtende

Lær at spille guitar ud fra dine egne forudsætninger
Vores guitarundervisere er passionerede, fagligt kompetente inden for deres instrument og hører til blandt de bedste undervisere i København.

Om du spiller jazz, rock, blues, heavy eller noget helt andet, så kan vores undervisere forbedre dine evner på guitaren og give dig opbakning og inspiration. Vi tilbyder både undervisning på klassisk akustisk guitar, og vil du have strøm på en elguitar, er det naturligvis også en mulighed, ligesom vi også tilbyder basundervisning.

Vi tilrettelægger altid undervisningen ud fra dine specifikke ønsker, evner og ambitioner. Vi holder til i hjertet af København i dejlige omgivelser med udsigt til søerne, og i lækre lokaler centralt på Frederiksberg.

Guitarundervisning hos MICPH giver dig:

 • Soloundervisning af erfarne og passionerede guitarundervisere
 • Skræddersyet guitarundervisning, som er tilpasset netop dine behov
 • Videreudvikling af din teknik med udgangspunkt i din egen yndlingsmusik
 • Optimering af dine guitarøvelser

 

Begynder undervisning i guitar
I vores guitarundervisning for begyndere bliver du hurtigt venner med de grundlæggende akkorder. Du lærer at spille små melodier og temaer samt at improvisere og spille solo.
‎Læs mere om guitar for begyndere

Guitarundervisning for let øvede
Guitarundervisning i kategorien “let øvede” henvender sig til guitarister, som har lært de grundlæggende teknikker og har lært guitaren godt at kende. Vi arbejder videre med mere komplicerede akkorder og teori, og vi spiller mere krævende sange.
Læs mere om vores undervisning for let øvede

Guitarundervisning for øvede
Vores undervisning for øvede guitarister henvender sig til dem, som er blevet helt fortrolig med instrumentet og har flere års erfaring. Vi finpudser din teknik, opdaterer din øveplan og giver dig nye udfordringer og inspiration. Vi udvider dit kendskab til forskellige genrer og stilarter og går i dybden med dine specifikke behov.
Læs mere om undervisning for øvede

Guitarundervisning for børn
Leder du efter guitarundervisning til børn? Vi tilbyder undervisning til børn fra 8 år og op. Undervisningen foregår altid på barnets præmisser og understøtter barnets musikalske nysgerrighed.
Læs om guitarundervisning for børn


Hvordan, hvornår og hvor meget

Undervisningen er delt op i en forårs- og efterårssæson med henholdsvis 20- og 18 lektioner. Du kan vælge frit mellem lektioner på 30-, 40- eller 60 minutter pr. uge.

Hvis du starter midt i en sæson, bliver sæsonprisen reduceret, så du kun betaler for det antal lektioner, der er tilbage. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt vores guitarundervisning er noget for dig, så book en gratis prøvetime, eller kontakt os på mail hej@micph.dk, hvis du har andre spørgsmål.

Mød nogle af vores undervisere her:

 

Gratis prøvetime

Mød vores elever

Tag et kig på vores perlerække af tilfredse elever

 • Aura

 • Martin Jensen

 • Ludvig Brygmann

 • EYJAA

 • Mads Steffensen

 • Dan Andersen

 • Thomas Skov

 • Mathilde Falck

 • Bryan Rice

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
  Din Kurv
   Anvend kupon