Musik i Livet

Gratis musikundervisning til udsatte børn og unge

Musik i Livet

I Danmark er der børn og unge, som ikke har råd til at gå til fritidsaktiviteter.
Hvis forældre ikke har penge til at betale for undervisning. Instrumenter. Eller udstyr.

Det er dybt uretfærdigt i et land, hvor alle bør have lige muligheder for at udvikle sig og dygtiggøre sig. I særdeleshed børn.

Det er en skævhed, vi på Miles Music School kæmper for at udligne.

Vi har derfor siden 2016 haft musiklinjen Musik i Livet.

Her får lige nu 10 unge fra en meget udsat social og økonomisk baggrund mulighed for gratis at gå til musikundervisning hos os.

Det er børn, hvis forældre er blevet udsat for vold og kommer fra baggrunde, intet menneske fortjener at opleve.

De børn har brug for en ny chance i livet. Og den vil vi gøre vores bedste for at være med til at give dem sammen med vores professionelle undervisere i trygge rammer.
Musik i Livet er noget, jeg som stifter af Miles Music School længe har drømt om at starte. Jeg er selv vokset op hos en enlig mor uden at have råd til musikundervisning eller instrumenter. Jeg skulle også have en hjælpende hånd for at få gang i mit liv med musik.

Samtidig tror vi også på, at Musik i Livet kan have en større betydning.

I Danmark har vi de seneste år set flere forringelser af kontanthjælp og støtte til familier, der i forvejen er dårligt stillede.

Det gør det kun sværere for dem at få mulighed for at gå til musik. Og en rapport fra kulturminister bekræftede også i 2017, at der er en stor overvægt af børn fra velstillede familier, som går til musik.

Det er hovedløst, når al forskning peger på, at netop musikundervisning kan styrke udsatte børn og unges muligheder for uddannelse og succes senere i livet.

Det er børn, hvis forældre er blevet udsat for vold og kommer fra baggrunde, intet menneske fortjener

Musikundervisning er simpelthen for svært tilgængeligt for dårligt stillede familier.

Musik i Livet er ikke noget, vi tjener en krone på. Men vi arbejder løbende med fonde og andre aktører om at udvide linjen, så flere kan få glæde af den.

Kan du hjælpe med at gøre en forskel? Eller tror du, at Musik i Livet kunne være noget for dit barn. Så er du altid velkommen til at skrive på ro@micph.dk til mig, eller via kontaktformularen nedenfor.

Jeg lytter altid, når det er en hjertesag.

Kærlig hilsen
Rasmus Obitsø
Grundlægger
Miles Music School

 

Kontakt
Send os en E-mail ved at udfylde felterne og tryk "Send beskeden".

Send beskeden
0
    Din Kurv
      Anvend kupon