Andre fag

Stemmetræning, bas, sangskrivning, hørelære, workshops og meget mere.

Øvrige fag

Vi specialiserer os ikke kun i undervisning i sang, guitar og klaver. Vores uddannede, professionelle undervisere har også stor erfaring med undervisning for børn, unge og voksne på flere andre områder. Der bliver løbende oprettet nye fag.

Skal du til optagelseprøve på musikkonservatoriet, op til eksamen i gymnasium og mangler hjælp? Vil du gerne have styr på dine evner til at tale foran andre? Eller drømmer du om at blive bedre til at skrive dine egne sange?

  • Stemmetræning og taletræning
  • Basundervisning
  • Undervisning i sangskrivning
  • Musikteori og hørelære
  • Masterclasses og foredrag

 

Stemmetræning og taletræning

Vores stemmetræning og taletræning er designet til dig, der lever af at tale foran andre. Du kan blandt andet være skolelærer, foredragsholder, underviser på universitet, skuespiller, sanger, sælger eller mødeholder og have lyst at lære teknikker, der kan hjælpe dig med at få dit budskab ud så skarpt som muligt. Læs mere her.

 

Undervisning i sangskrivning

På vores nystartede sangskriverlinje kan tage dine evner som sangskriver til næste niveau. Bag sangskriverlinjen står prisvindende og platinsælgende sangskriver Tobias Stenkjær, der har flere hitsingler i Danmark, Norge, Japan og Holland i rygsækken. Læs mere her.

 

Undervisning i bas

Vores basundervisning i København dækker alle niveauer. De let øvede bassister, som har lært den grundlæggende teknik og kender toner og gribebræt, men gerne vil prøve kræfter med for eksempel sværere grooves, slap bass, eller noder, bør tilmelde sig basundervisning for let øvede. Læs mere her.

 

Hørelære og musikteori

Samtidig tilbydere vores undervisere dig hjælp med at lære musikteori samt hørelære, hvis du eksempelvis skal til musikeksamen i gymnasiet eller gerne vil være helt skarpt, hvis du ønsker at blive optaget på musikkonservatoriet. Læs mere her.

 

Masterclasses og workshops

I vores masterclasses og workshops giver vi dig muligheden for virkelig at gå i dybden med eksempelvis guitarspil, sangskrivning, sangteknikker og meget mere med spændende gæster og vores bedste undervisere. Læs mere her.

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder i linksene oven for.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke