Sangskrivning

Skræddersyet undervisning i sangskrivning

Sangskrivning

Mø, Lukas Graham, Martin Jensen. Danskere hitter på de internationale hitlister i historisk stil. Bag succesen ligger hårdt arbejde og, vigtigst af alt, de gode sange.

Sangskrivning er både en kunst og et håndværk, og hos Music Institute of Copenhagen er vi stolte over nu at kunne tilbyde en unik undervisning i sangskrivning, som giver dig værktøjerne til at tage din sangskrivning til næste niveau.

Bag den nye sangskriverlinje står den prisvindende og platinsælgende sangskriver Tobias Stenkjær, som har adskillige internationale nr. 1 og top 10 placeringer i bl.a. Japan, Spanien, Holland, Norge og Danmark.

Sangskriverlinjen hos Music Institute of Copenhagen bygger på en holistisk tilgang til sangskrivning, som favner processen fra den spæde start til den færdige indspilning med udgangspunkt i tre elementer:

  • Praktisk sangskrivning: selve det at skrive en sang. Der arbejdes med elevens sange, gives feedback og konstruktiv kritik, som eleven kan bruge til at forbedre sangen.

 

  • Teori og tekst: fokuserer på de melodiske, harmoniske og tekstmæssige værktøjer man som sangskriver kan bruge til at skabe kontrapunkter, udvikling og interessante fortællinger. Værktøjerne er også uundværlige, hvis man sidder fast eller arbejder ud fra et bestemt oplæg fra eks. en artist eller et band.

 

  • Produktion og arrangement: en god sang kan indspilles på mange forskellige måder, og en sangs produktion og arrangement har afgørende betydning for sangens endelige udtryk. Produktion og arrangement omfatter bl.a. instrumentvalg, dynamisk opbygning, genre m.m.

 

Skræddersyet undervisning i sangskrivning

Vægtningen af de tre elementer vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov og ønsker, således at elevens styrker får lov at komme i centrum.

Gennem forløbet vil Music Institute of Copenhagen tilbyde eksklusive masterclasses og oplæg med store sangskrivere og producere, for at skabe en undervisningsoplevelse, som tager udgangspunkt i den professionelle musikbranche.

Tilmelding dig herJeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke