Stemmetræning

Vi skræddersyr vores stemmetræning til at matche netop dine behov

Stemmetræning

Vi arbejder med din professionelle stemme, og vi skræddersyr vores stemmetræning til at matche netop dine behov. Dine tilhørere skal kunne læne sig trygt tilbage, og nyde din stemme, når du taler. Men hvordan kommer du derhen?

Har du prøvet at ‘tabe’ dine tilhørere, og har du svært ved at gennemskue hvorfor? Vi kan godt afsløre den hårde sandhed med det samme; Det handler om dig!

Men fortvivl ikke, for vi kan arbejde os frem til, at du ikke kommer til at stå i den situation igen. Det er nemlig din naturlige autoritet som taler, der skal holde dine tilhørere fast, og du kan forbedre din teknik i løbet af kort tids stemmetræning og taletræning med vores dygtige undervisere på Miles Music School.

Uanset om du er foredragsholder, skal styre et møde, er skuespiller, tv-vært, forretningsmand, politiker eller underviser, kan du have stor gavn af stemmetræning.

Det handler om timing, selvsikkerhed og en stemme, der har den netop den selvbevidsthed og slagkraft, som situationen kalder på.

Stemmetræning kan hjælpe dig på mange måder. Du kan:

 • Få styr på nerverne
 • Sikre, at dit budskab kommer rigtigt igennem
 • Få redskaber til at styre din stemme
 • Fastholde folks opmærksomhed
 • Fremstå selvsikker og professionel

 

Hvorfor stemmetræning? 

De egenskaber kan vi hjælpe dig med at træne op gennem et fokuseret forløb, hvor vi finder og optimerer det, man kan kalde din professionelle stemme.

Vi kan hjælpe dig til at skabe den sikkerhed og og naturlige autoritet omkring din stemme, der gør, at dit budskab bliver hørt.

Vi arbejder med din professionelle stemme, og vi skræddersyr vores stemmetræning til at matche netop dine behov. Dine tilhørere skal kunne læne sig trygt tilbage, og nyde din stemme, når du taler. Men hvordan kommer du derhen?

Stemmetræning rummer flere forskellige aspekter, for vi arbejder både med stemmeføring, diktion, klarhed og toneleje, men vi kigger også på det grundlag, stemmen hviler på, nemlig din mentale tilstand når du skal tale.

Vi kan alle sammen blive nervøse, og det modarbejder ofte vores interesser. Derfor arbejder vi også med at opnå den ro, som skaber de bedste forudsætninger for at dit budskab kommer klart igennem.

Få styr på de pokkers nerver 

Vi kigger på din bevidsthed omkring din vejrtrækning, så du får den naturlige ro på din stemme, der bærer dit budskab klart igennem i selv de mest pressede situationer. Vores usikkerhed sætter sig nemlig på stemmen og afslører os, og så kan vores troværdighed let komme til at lide overlast.

Det kan vi træne på og arbejde med, for i takt med at du lærer dig selv og din stemme bedre at kende får du langt mere kontrol over dine virkemidler.

Få det bedste ud af netop din stemme 

Vi finder dine stærke punkter og gør dig til en taler, der kan fastholde, inspirere og overbevise dine tilhørere. Vi gør din stemme til din værdifulde signatur, og vi får den til at arbejde bedst muligt for dig og din formidlingssituation.

Du kan have de bedste intentioner og al den viden, der findes på det område, hvor du er eksperten. Men hvis din stemme står i vejen for dig, så kommer du ikke så langt, som du burde.

Derfor er stemmetræning værd at bruge tid og opmærksomhed på. Og vi står klar til at hjælpe dig på vej.

Er du interesseret i en gratis prøvetime til vores stemmetræning, så kan du få en gratis prøvesession 55 min. på vores Performance Academy of Business, hvor vi tilbyder professionel stemmetræning.

 

 

Mød vores elever

Tag et kig på vores perlerække af tilfredse elever

 • Aura

 • Martin Jensen

 • Ludvig Brygmann

 • EYJAA

 • Mads Steffensen

 • Dan Andersen

 • Thomas Skov

 • Mathilde Falck

 • Bryan Rice

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
  Din Kurv
   Anvend kupon