Sangundervisning

Skræddersyet sangundervisning for børn og voksne

Få en gratis prøvetime

Professionel sangundervisning i København og Frederiksberg

Er sceneskræk eller manglende sangteknik en forhindring for dig? Uanset dit niveau, tilbyder vi personlig sangundervisning, der hjælper dig med at synge med selvtillid.

Stemmen er et enestående instrument. Vi har den altid med os, og vi kan bruge den til at skabe musik, hvor som helst og hvornår som helst.

Alle kan lære at synge, men det er langt fra alle, der har lysten og modet til at kaste sig ud i det.

Det er ærgerligt. For med kyndig instruktion kan du hurtigt bevæge dig fra at være nybegynder til at komme udover scenekanten med en sund og stærk stemme.

Hvorfor vælge os?

 • Personlig 1:1 Undervisning: Få skræddersyet træning, der er fokuseret på dine unikke udfordringer og mål.
 • Trygt og Støttende Miljø: Vores erfarne og venlige undervisere skaber en atmosfære, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale.
 • Hurtige Resultater: Med kyndig instruktion bevæger du dig hurtigt fra at være nybegynder til at stå selvsikker på scenen

 

Er du klar til at frigøre din stemmes fulde potentiale og blive den sanger, du altid har ønsket at være? Book en gratis prøvetime nu.

Er du usikker på, om vores sangundervisning er det rette for dig? Se videoen her, hvor en af vores tidligere elever deler sin oplevelse og fortæller, hvad han fik ud af vores sangundervisning.

 

Gratis prøvetime

Book nu – helt uforpligtende

Uanset dit niveau tager vi altid udgangspunkt i den musik, du foretrækker. Vores sangundervisning i København og på Frederiksberg dækker alle stilarter fra klassisk til rock.

Sammen med dig tilrettelægger vi lektionerne og sørger for, at du får den helt rigtige underviser til dine specifikke ønsker og behov.

Sangundervisning hos Miles Music School giver dig:

 • En bedre forståelse af din stemme og værktøjer til at bruge den optimalt
 • Hjælp til at finde din personlige klang og stemme
 • Træning i at stå på scenen, hvor du lærer at håndtere sceneskræk og nerver
 • En forståelse for støtte og vejrtrækning, både den teoretiske del og den praktiske anvendelse
 • Udvikling af dine evner til at fortolke og formidle sange

 

Sangundervisning for begyndere

I sangundervisningen for begyndere får du en introduktion til de grundlæggende vokal-værktøjer. Du lærer om støtte, vejrtrækning og de forskellige måder at forme klang på. Leder du efter sangundervisning i København eller på Frederiksberg, som har din personlige stemme i centrum, så kan vi hjælpe dig. Læs mere om sangundervisning for begyndere.

Sangundervisning for let øvede

Vores sangundervisning i København dækker alle niveauer og ikke mindst den store gruppe af sangere, som er kommet over begynderfasen og nu er klar til at blive mere seriøse omkring deres sang-instrument. I sangundervisningen for let øvede går vi mere i dybden med dit personlige udtryk og skruer op for den tekniske sværhedsgrad. Læs mere om sangundervisning for let øvede.

Sangundervisning for øvede

Den øvede sanger, som søger sangundervisning i København eller på Frederiksberg, der kan udfordre, inspirere og videreudvikle stemmen, bør booke en sanglektion med vores erfarne og højtuddannede sangundervisere. Vores undervisere kan vise dig nye måder at øve på, nye klangfarver og hjælpe dig til at perfektionere dit personlige udtryk. Læs mere om sangundervisning for øvede.

Hvordan, hvornår og hvor meget

Sangundervisningen er delt op i en forårs- og efterårssæson med henholdsvis 20- og 18 lektioner. Du kan frit vælge mellem lektioner på 30-, 40-, eller 60 minutter pr. uge. Ved opstart midt i en sæson, vil sæsonprisen blive reduceret, sådan du kun betaler for de resterende antal lektioner. Derudover tilbyder vi også vores klippekort-løsning, hvis du ønsker mere fleksibilitet.

Sangundervisning af branchens bedste undervisere

Vil du vide mere om vores sangundervisning, eller er du interesseret i en prøvetime, så kontakt os på e-mail: hej@micph.dk, eller book en prøvetime her.

Mød nogle af vores undervisere

Mød vores elever

Tag et kig på vores perlerække af tilfredse elever

 • Aura

 • Martin Jensen

 • Ludvig Brygmann

 • EYJAA

 • Mads Steffensen

 • Dan Andersen

 • Thomas Skov

 • Mathilde Falck

 • Bryan Rice

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
  Din Kurv
   Anvend kupon