Sangundervisning

Vores sangundervisning dækker alle stilarter fra klassisk til AC/DC

Professionel Sangundervisning i København

Vi tilbyder professionel sangundervisning i København for børn og voksne på alle niveauer i aldersgruppen 8 - 99 år. Hvad enten du kun er vant til at synge under bruseren, men gerne vil videre, eller du allerede er trænet og vant til at synge offentligt, så kan vores dygtige sanglærere hjælpe dig et skridt videre.

Stemmen er et enestående instrument. Man har det altid med sig og kan bruge det til at skabe musik, hvor og når som helst. Alle kan lære at lære at synge, men det er lang fra alle, der har lysten som kaster sig ud i det. Det er ærgerligt. For med kyndig instruktion kan man hurtigt bevæge sig ud fra brusekabinen og ind på scenerne. Kig nærmere på vores sangundervisning i København og bliv undervist af nogle af byens dygtigste sanglærere.

Vores sangundervisning i København dækker alle stilarter fra klassisk til AC/DC. Uanset dit niveau tager vi altid udgangspunkt i den musik, du selv foretrækker. Vi tilrettelægger lektionerne sammen med dig og sørger for, at du får den helt rigtige underviser til dine specifikke ønsker og behov.

Sangundervisning hos MICPH giver dig:

 

  • Bedre forståelse af din stemme og værktøjer til at bruge den optimalt
  • Hjælp til at finde din personlige klang
  • Forståelse for støtte og vejrtrækning, både den teoretiske forklaring og den praktiske anvendelse.
  • Udvikling af dine evner til at fortolke og formidle sange

 

Sangundervisning for begyndere

I sangundervisning for begyndere får du en introduktion til de grundlæggende vokalværktøjer. Du lærer om støtte, vejrtrækning og de forskellige måder at forme klang på. Leder du efter sangundervisning i København, som har din personlig stemme i centrum, så læs mere om vores sangundervisning for begyndere her.

 

Sangundervisning for let øvede

Vores sangundervisning i København dækker alle niveauer og ikke mindst den store gruppe af sangere, som er kommet over begynderfasen og nu er klar til at blive mere seriøse omkring deres “instrument”. I sangundervisningen for let øvede går vi mere i dybden med dit personlige udtryk og skruer op for den tekniske sværhedsgrad. Læs mere om sangundervisning for let øvede.

 

Sangundervisning for øvede

Den øvede sanger som søger sangundervisning i København, der kan udfordre, inspirere og videreudvikle hans eller hendes stemme, bør tage en snak med vores erfarne og højtuddannede sanglærere. Vores undervisere kan vise dig nye måder at øve på, nye klangfarver og hjælpe dig til at perfektionere dit personlige udtryk. Læs mere om sangundervisning for øvede.

 

Hvordan, hvornår og hvor meget

Sangundervisningen er delt op i en forårs- og efterårssæson med henholdsvis 20 og 18 lektioner. Du kan vælge mellem lektioner på 20, 30, eller 40 minutter pr. uge. Hvis du starter midt i sæsonen, bliver sæsonprisen selvfølgelig reduceret med de antal lektioner, du ikke har fået. Derudover har vi også vores klippekortssytem, hvis du har brug for mere fleksibilitet.

 

Sangundervisning af branchens bedste undervisere

Vil du vide mere om vores sangundervisning i København eller er du interesseret i en prøvelektion, så kontakt os på e-mail: hej@micph.dk, eller booke en prøvelektion  her.Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke