Undervisning

Vi tilbyder engageret musikundervisning af højt kvalificerede lærere

Undervisning

Music Institute of Copenhagen er Københavns bedste alternativ til de offentlige musikskoler. Vi tilbyder engageret musikundervisning af højt kvalificerede lærere med lang undervisningserfaring samt stor rutine fra det professionelle musikmiljø.

Music Institute of Copenhagen er en unik privat musikskole i hjertet af København. Vi holder til i indbydende lokaler med udsigt til Peblinge dosseringen, hvor vi tilbyder specialiseret musikundervisning af et ungt, højtuddannet team. Vores musikundervisning dækker guitar, bas, klaver og sang, og vi underviser på alle niveauer og i alle genrer.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt vores undervisning er noget for dig, så book en gratis prøvelektion.
Book her

Vi tilbyder:

 

 

 

 

 

 

 

Musikundervisning med dig i centrum

Vi har høj fokus på, at musikundervisningen skal være et samspil med eleven, både bogstaveligt forstået og med henblik på at tilrettelægge lektionerne ud fra elevens ønsker, behov og ambitioner. Den mest effektive musikundervisning sker i øjenhøjde med eleven, og det er vigtigt for os, at eleven er med til at styre undervisningen og får mest muligt ud af lektionerne. Vi sørger altid for at sætte eleven sammen med den helt rigtige underviser.

Vores musikundervisning dækker det hele

Vi underviser på alle niveauer og i alle aldre, fra 8 til 99. Er du helt nybegynder, giver vi dig en kvalificeret introduktion til instrumentet, viser dig den grundlæggende teknik og spiller frem for alt en masse musik. Musikundervisningen kan også bruges til at give dig inspiration til ny musik eller vejledning i køb af instrumenter. Er du let øvet, går vi i dybden med din teknik og giver dig mere udfordrende øvelser. Og er du øvet, sammensætter vi en mere specialiseret undervisning, som passer til dine specifikke behov.

Guitaren er central i vores musikundervisning, og vi er ikke bange for at kalde os eksperter på området. Vi har store kapaciteter i vores lærerstab og har generelt stor erfaring med guitarundervisning. Vores musikundervisning byder også på klaverundervisning, sangundervisning, basundervisning og hørelære & teoriundervisning.

Se vores musikundervisere her