Simone Ledet

Her opnår du en fri, sund og stærk sangstemme og sangerkrop.

Få en gratis prøvetime

Simone Ledet

Sang

Som elev hos Simone er det første, du bliver mødt af, et trygt rum med en erfaren underviser. Der er plads til kreativ udfoldelse, at udforske din stemme, og nøgleordene for undervisningen er, at sang skal være motiverende og udviklende.

Uddannelse

  • Bachelor i Rytmisk Musik (rytmisk sang), Det Jyske Musikkonservatorium i Århus
  • Kolding MGK – Rytmisk sang som hovedfag
  • Studerer Music Performance på Rytmisk Musikkonservatorium (kandidat)

 

Som sangunderviser gør Simone alt for at finde frem til, hvad dine specifikke ønsker er, og hvad du drømmer om med din sang. Herfra vil Simone gøre sit for, at dine ønsker bliver mødt og opfyldt.

Der vil i undervisningen indgå forskellige fysiske sangerkropsøvelser, ansatstræning, åndedræts- og sangtekniske øvelser. Alt sammen så du opnår en fri, sund og stærk sangstemme og sangerkrop.

I forlængelse af arbejdet med at etablere grundlaget for en sund stemme, og et godt forhold mellem krop og stemme, er der mulighed for at arbejde med klang, dynamik, effekter, tekstformidling og meget mere. Og du får mulighed for at udvikle dit personlige udtryk.

Som sangerinde har Simone en bred erfaring inden for mange forskellige genrer, og har specielt erfaring inden for pop og jazz. Udover at undervise i sang, er Simone også sangskriver og topliner.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon