Mikala Bosetti

Få en gratis prøvetime

Mikala Bosetti

Sang

Mikala er inspireret af yogaens verden med fokus på vejrtrækning, teknik og støtte. Mikala er live-sangerinde, men ved også, hvad det vil sige at indspille i et studie og finde sit eget udtryk som sanger og kunstner. 

Uddannelse

  • Dimitteret fra Sankt Annæ Gymnasiums musiklinje i 2012
  • Sideløbende optaget på sangerlinjen på MGK

 

Mikalas har fungeret som professionel sanger det meste af sit liv, både som solo-artist, men også som kor-sanger for en stor håndfuld af de mest populære artister i Danmark.

Heriblandt tæller Christopher, Medina, Mads Langer, Topgunn, Lis Sørensen, Nabiha, Skinz, Dúné, Patrick Dorgan, Alphabeat, Burhan G, Nabiha, Shaka Loveless med flere, og i løbet af 2019 har Mikala været
på sommer- og juletour med Burhan G som korsanger og gæste-solist i “Det Store Juleshow” med Danmarks Underholdningsorkester.

 

Endelig har Mikala udgivet sin debut-EP med solo-projektet LOLA.

Mikala har undervist i sang, siden hun var 19 år gammel og har haft elever i alle aldre lige fra nybegyndere til let-øvede, MGK-forberedende m.m.

Mikala kan hjælpe dig, der ønsker at arbejde med teknik, vejrtrækning, korrekt brug af stemmen, tekst og udtale, fortolkning, performance, personligt udtryk, improvisation, opvarmning, at synge kor, i stemmer samt at bruge øret.

 

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon