Marc Chain

Guitar

Som guitarelev hos Marc tager undervisningen udgangspunkt i, hvad du gerne vil lære. Marc arbejder ud fra den filosofi, at motivationen er lettest at finde, når dét at øve sig ikke bliver en pligt, men noget, der er sjovt. Og selv bliver Marc motiveret af at se din udvikling som elev.

Som elev hos Marc vil du opleve en undervisning, hvor der er fokus på dine ønsker og alt det, du har lyst til at lære. Marc arbejder ud fra den filosofi, at motivationen er lettest at finde, når dét at øve sig ikke bliver en pligt, men noget, der er sjovt.

Derfor vil undervisningen altid tage udgangspunkt i, hvad du gerne vil lære at spille, hvor Marc vil sørge for, at du bliver tilpas udfordret og udvikler dig i dit guitarspil.

Hos Marc kan du arbejde med alt fra tekniske øvelser, til teori samt idéer til, hvordan du improviserer. Uanset hvad du er interesseret i at lære, vil Marc vise dig, hvordan du arbejder med at udvikle en bedre teknik, rytmisk fornemmelse, improvisation og gehør.

Udover at undervise er Marc selv en aktiv udøvende musiker, og beskæftiger sig med genrer som blues, soul, jazz, pop og rock. Du vil derfor som elev hos Marc også have mulighed for at arbejde med, hvordan du spiller musik live, optræder og performer musikalsk.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon