Emil Kampp

Sang

Som elev hos Emil får du en erfaren og alsidig sangunderviser med en forkærlighed for soul.
I undervisningen vil du opleve et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til at eksperimentere og udfolde din stemmes potentiale uanset dit niveau og ambitionsniveau.

Uddannelse

  • Kandidat i Musikvidenskab, Københavns Universitet
  • Sangforløb ved Julie Lindell, Britt Hein, Niels HP, Susanne Ørum, Nana Jacobi m.fl
  • MGK København, Rytmisk sanger

 

Sang er meget personligt og kan være ekstra sårbart, netop fordi stemmen er sangerens instrument. Derfor har Emil i undervisningen et stort fokus på at skabe et åbent og tillidsfuldt rum, hvor du kan være dig selv og give slip på eventuel negativ selvkritik.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, er Emil optaget af, at det skal være sjovt at synge, og arbejder altid specifikt med dine ønsker og behov. Vil du gerne lære at synge lyst, synge med vibrato eller i det hele taget synge med større overskud og overbevisning? Så er der rig mulighed for det.

Selv er Emil uddannet fra Musikvidenskab i København og har i en årrække undervist både sang- og klaverelever på vidt forskelligt niveau og i alle aldre. I sin sangundervisning trækker Emil primært på Komplet Sangteknik (CVT) og Anne Rosing-metoden, og I kan bl.a. arbejde med:

– ”Støtte” og vejrtrækning
– Stemmens funktioner (fx overdrive)
– Effekter på stemmen (fx vibrato)
– Opbygning af ”sangerkroppen” (via styrke- og afspændingsøvelser)
– Tekstformidling
– Musikalsk udtryk
– Improvisation
– Gehør
– Bladsang og solfa (”do, re, mi…”)
– Nervøsitet/sceneskræk

Ved siden af undervisningen er Emil blandt andet sanger og solist i et af Danmarks førende gospelkor, True Gospel Singers, der i en dansk kontekst har samarbejdet med navne som Rasmus Seebach, Burhan G, Marie Carmen Koppel, Erann DD m.fl. Koret optræder med jævne mellemrum på TV – senest som backingkor for trioen Confessions, der sikrede sig en andenplads ved det danske Melodi Grand Prix 2022.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon