Ingrid Kyrkjebø

Få en gratis prøvetime

Ingrid Kyrkjebø

Sang

Som elev hos Ingrid får du en sangunderviser, der hurtigt mestrer at skabe et tillidsfuldt rum, hvor der er god energi og let til latter. Det giver plads til, at du kan føle dig tryg, udfolde din stemme og arbejde med lige det, du ønsker.

Uddannelse

  • BA Music (Honours) fra Westminster University

 

Ingrid har sit udgangspunkt i en mere klassisk grundteknik, som bygger på støtte, krop og vejr-trækning, og har til formål, at du kan producere den klang, du ønsker. På den sundeste og mest solide måde. Selv startede Ingrid med at synge i klassisk pige-kor og senere ude på Operaen som en del af deres børne-ensemble.

Idet Ingrid selv har haft en del stemmeproblemer, da hun var yngre, har Ingrid stor erfaring med at bygge en stemme op fra ‘scratch’. Og i hvordan du sikrer sig, at det tekniske er på plads, så du har det stærkeste udgangspunkt til at lege og eksperimentere med musikken.

Trods sit klassiske udgangspunkt, vil Ingrid ikke betegne sig selv som en klassisk sanger. Genremæssigt har Ingrid hovedsageligt erfaring med jazz, musical og pop og skriver også sange selv. Udover sin musik uddannelse fra London, har Ingrid også studeret skueespil og lægger derfor stor vægt på udtryk, tekstformidling og hvordan du kan optræde med din sang, om du ønsker det.

Ingrid ser sang og selve sangstemmen som noget enormt personligt, og derfor er det vigtigste i Ingrid’s undervisning, at det er dine ønsker og mål, der er i fokus. Sammen skaber I en tillid og tryghed, så det musikalske rum er et sted, du tør at tage chancer og være dig selv.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon