Anya Aaby

Sang

Som sangelev hos Anya vil du hurtigt få aha-oplevelser med din sang ud fra inspirerende undervisning i sangteknik og fokus på dit udtryk som sanger. Du vil få værktøjer til at bruge din stemme og krop i et samarbejde, som du vil have glæde af resten af dit liv.

Uddannelse

  • 3 årig uddannelse som sanger og sangunderviser ved Complete Vocal Institute

 

Når du går til sang hos Anya, vil du opleve, at Anya altid tager udgangspunkt i dine ønsker som sanger. Anyas passion for sang og for at undervise smitter, og Anya vil gøre alt for at lære dig at synge teknisk korrekt i lige præcis de sange, du kan lide at synge.

I arbejdet med at synge teknisk korrekt, kommer I til at arbejde med at etablere samarbejdet mellem stemme og krop. Netop det udgangspunkt er relevant for, at du som sanger kan udvikle din klang. På sigt vil du kunne synge frit og kontrolleret og vælge din klang – høj eller dyb pitch. Måske drømmer du om at synge med en effekt som vibrato, distortion eller vocalbreaks – dét og meget mere vil Anya gøre sit for, at du som sanger får redskaberne til at mestre.

 

Anya selv har sunget hele sit liv, både på teaterscenen som barn og teenager og nu som sangerinde og vocal coach/sangunderviser. Sangen har altid været Anyas store passion både som sangerinde og som underviser, hvorfor det har altid været Anyas drøm at arbejde med sangen som sin levevej.

I sin tilgang til undervisning er Anya positiv, imødekommende, indstillet på hurtigt at skabe aha-oplevelser. Du vil opleve, at Anya er dygtig til at skabe et professionelt og trygt rum, og som sangelev hos Anya kan du se frem til at lære dig selv at kende som sanger. Du vil få få konkrete værktøjer til at arbejde med sangteknik, kropslig forståelse og performance, så du kan arbejde med din fortolkning og dit udtryk som sanger. Alle sammen værktøjer, du vil kunne gøre brug af resten af dit liv – både inden for og uden for din sang.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon