Mergim Krasniqi

Få en gratis prøvetime

Mergim Krasniqi

Sang

I sin tilgang til sangundervisningen er Mergim åben og positiv, så I sammen får skabt et trygt rum, hvor følelser, stemme og musik kan udtrykke sig frit. Hos Mergim har du mulighed for at få konkrete værktøjer til at arbejde med fortolking af tekst, performance og udtryk.

Uddannelse

  • Bachelor i Creative Musicianship, The Institute of Contemporary Music Performance, London
  • Kandidat, Det Rytmiske Musikkonservatorium i København

 

For Mergim er det vigtigt at skabe et safe space i undervisningen. Sang, musik og sangskrivning kan være en meget personlig ting, men i trygge omgivelser kan I sammnen udforske din stemme og dens potentiale og på den måde skabe det bedste fundament for læring og udvikling.

Du har din helt egen klang og udtryk, og netop dét drømmer Mergim om at finde ind til og derfra bygge videre på det, der gør dig og din stemme unik. I undervisningen kommer I til at fokusere på dit personlige udtryk, og hvordan I bedre kan formidle følelser igennem stemmen.

I har også mulighed for at kigge på tekst og performance. Og hvis du drømmer om at skrive dit eget musik, er der hos Mergim også rig mulighed for at fokusere på dit eget musik. Netop sangskrivning og produktion er Mergims speciale.

Ud fra dit kunstneriske udtryk har I mulighed for at arbejde med sangskrivnings-processen med udgangspunkt i dine egne ideer og skitser. Du kan få inspirationsøvelser til at skrive nye sange ud fra kreative og praktiske øvelser omkring tekstskrivning, melodi, akkorder/arrangement og produktion.

Selv er Mergim udøvende professionel sangskriver, musiker og sanger og har boet i London i 5 år, hvor han tog sin Bachelor i ‘Creative Musicianship’ med musikpædagogik som en del af uddannelsen. Kandidaten tog Mergim på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København med speciale i sang, sangskrivning og produktion.

Så hvis du ønsker at blive en dygtigere sanger, at arbejde med dit udtryk eller har sange, du ikke kan komme videre med eller lige er begyndt at sangskrive, så er Mergim underviseren for dig. Sammen tager I udgangspunkt i dine individuelle og personlige kundskaber, mål og ønsker.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon