Clara Aagaard

Få en gratis prøvetime

Clara Aagaard

Sang

Clara brænder for at hiælpe dig med at nå dit fulde potentiale og få mest muligt ud af din stemme. Med konkrete og effektive øvelser hjælper Clara dig med at frigøre din stemme, så du kan producere alle de lyde, som dine ynglingssangere bruger. Uanset om du er erfaren eller begynder, så står Clara klar til at hjælpe dig med at udforske din unikke lyd og stemme.

Uddannelse

  • Igangværende Psykomotorisk terapeutuddannelse ved Københavns Professions Højskole
  • 3-årig sanger-/sanglæreruddannelse ved Complete Vocal Institute
  • 1-årig CVT sangeruddannelse ved Complete Vocal Institute

 

Som sangelev hos Clara vil du opleve sangundervisning i en tryg og omfavnende atmosfære, hvor der er plads til at eksperimentere, udforske og fejle. Med udgangspunkt i dig og dine drømme tilpasser Clara undervisningen til din musikalske rejse, med fokus på blandt andet vejrtrækning, støttemuskler, klang og effekter. Clara lægger herudover særligt vægt på arbejdet med at opbygge din selvtillid og personlige lyd.

Clara har rejst og arbejdet i Europa som showartist i opsætninger hos blandt andre 2Entertain, Wallmans Salonger, Golden Hits, Bredhammar Musikproduktion og Vingresor’s Sunwing Resorts. Derudover har Clara også medvirket som solist i tv-programmet Allstars pa TV2 samt deltaget i tv-showet Voice – Danmarks største stemme.

Udover at fordybe sig i psykomotoriske- og sangpædagogiske studier, sætter Clara en ære i at hjælpe sine sangelever med at etablere samarbejdet mellem stemmen, psyken og kroppen og derved styrke fundamentet for stemmens frihed, så du kan nå dine musikalske drømme og mål.

Med mere end 12 års erfaring som sanger, har Clara opnået en dyb indsigt og erfaring i sangerens vilkår og udfordringer, hvilket giver Clara et solidt fundament og gode forudsætninger for at hjælpe og udvikle dig som sanger.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon