Yasmin Cevik

Sang

Som sangunderviser arbejder Yasmin ud fra en nysgerrighed om at gå på opdagelse i din stemme og finde dit personlige udtryk. Sammen vil I udforske din stemme og dens potentiale, og dykke ind til kernen af, hvad du har på hjerte, og gennem nysgerrighed og leg udforsker i kreativitet.

Uddannelse

  • Kandidat i Music Creation fra Rytmisk Musikkonservatorium
  • Bachelor i sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium

 

Som underviser er Yasmin optaget af, at vi alle har vores unikke stemmer, og gennem sangtekniske øvelser kan du sammen med Yasmin udfolde din unikke stemme og arbejde med dit personlige udtryk via musikalsk fordybelse, improvisation, spontanitet og hengivelse.

Som underviser møder Yasmin dig med et åbent sind og hovedfokus ligger på, hvad du gerne vil opnå igennem undervisningen. I tager udgangspunkt i dine drømme og mål og sammensætter et udfordrende og sjovt forløb med de sange, du drømmer om at synge.

Alle niveauer er velkomne, og hvad end du er nybegynder eller øvet sanger, er der mulighed for at udvikle din stemme hos Yasmin.

Selv er Yasmin uddannet sanger og sangskriver fra konservatoriet med et stort fokus på den skabende del. For Yasmin er historiefortællingen vigtig, hvordan vi kan udtrykke os frit, udforske og opdage stemmens muligheder og klange, og hvordan vores historie kommer til udtryk.

I sin tilgang arbejder Yasmin ud fra, at kroppen og stemmen hænger sammen, og derfor vil I i undervisningen arbejde med kropslige øvelser som støtte og vejrtrækning, så du kan opnå større frihed og overskud. Derfra har du gode forudsætninger for at udvikle dit personlige udtryk og din klang.

I undervisningen har I også mulighed for at arbejde med tekstfortolkning, og hvis du er nysgerrig på at skrive dine egne sange, kan I også tage fat i den kreative og skabende del, som Yasmin har stor erfaring med.

Hvad angår genrer, har Yasmin et bredt genrekendskab, og personligt banker hjertet for popmusikken. Yasmin er selv sanger og sangskriver, og skriver sange til andre artister, såvel som sit eget artistprojekt, som hun udgiver med.

Yasmin er inspireret af stemmen og sangen på forskellige sprog, og det er helt op til dig, hvilket sprog I skal synge på. I er ikke begrænsede til dansk og engelsk, og der er mulighed for, at I kan opdage nye klange og facetter af stemmen ved at smage på andre ordlyde.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon