Steffen Smith

Få en gratis prøvetime

Steffen Smith

Guitar

Steffen Smith er en af vores mest erfarne undervisere og et naturtalent til at møde den enkelte elev. Som elev hos Steffen fornemmer man med det samme passionen og dedikationen for musikundervisning.

Uddannelse

  • Ollerup Musikefterskole – Sang & Musik
  • SAGA (Daghøjskole i Odense, musiklinjen)
  • MGK, Odense
  • Kandidatuddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium, København

 

Steffen er én af de mest erfarne undervisere hos Music Institute og har undervist hos os siden 2008.

Steffen er primært specialist i rock/blues-undervisning, men kan med sin årelange erfaring lidt af det hele og vil sørge for, at du som elev ikke kun får lært musik, men får spillet musik til hver lektion. Steffen har undervisningserfaring i sammenspil og rotation og er desuden en rutineret sangskriver.

Selv har Steffen spillet med forskellige bands som Swindler, Feng Li, Between Kingdoms, Surfact, Tanja Appehl, Deathsquad og Dead Young Oaks.

 

På guitaren henter Steffen meget inspiration i Steve Lukather, Robben Ford og Bill Frisell og er vokset op med Prince, Michael Jackson, Black Sabbath og Led Zeppelin. Når det drejer sig om sangskrivning har Nick Cave, Ron Sexsmith og Neil Young givet Steffen stor inspiration.

Steffen ved, at det kan være hårdt at lære at spille guitar, og derfor gør han meget ud af, at det altid skal være sjovt.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon