Steffen Smith

Steffen Smith

Guitarunderviser

Steffen Smith har undervist hos Music Institute of Copenhagen siden efteråret 2008 og er en af vores mest erfarne lærere.
 Steffen er en passioneret og dedikeret lærer med en god sans for mennesker.

Uddannelse: 

  • Kandidat, Rytmisk Musikkonservatorium i København

 

Steffen Smith spiller/har spillet med forskellige bands som Swindler, Feng Li, Between Kingdoms, Surfact, Tanja Appehl, Deathsquad og Dead Young Oaks. Han er primært en rock/blues-lærer, men kan lidt af det hele og gør hvad han kan for at sørge for at “du ikke kun får LÆRT musik, men også SPILLET musik i lektionerne.

Steffen har undervist i sangskrivning, sammenspil og rotation på Kastanievej Efterskole og er desuden en rutineret sangskriver.

 

Mine yndlingsmusikere: 

Guitarmæssigt er jeg meget inspireret af Steve Lukather, Robben Ford og Bill Frisell. Jeg er vokset op med Prince, Michael Jackson, Black Sabbath, Led Zeppelin. Sangskrivningsmæssigt har Nick Cave, Ron Sexsmith og Neil Young givet mig meget.

Min største musikoplevelse:

Utallige koncerter på Roskilde Festival. Deriblandt Patti Smith, Prince, Gojira, Kvelertak, Metallica og Haim.

Mine fritidsinteresser: 

Jeg tager meget ud at spise med venner, tager til koncerter og rejser også en del. Jeg spiller også i et par bands og det indebærer både tid i studiet, koncerter og hele den kreative proces omkring sangskrivning, som jeg finder meget spændende. Derudover kan jeg godt lide at læse og se film, ligesom de fleste andre (tror jeg).

Mine bedste råd til mine elever: 

Musik skal være sjovt, men engang imellem er det også hårdt og det skal man helst kunne bide i sig. Så handler det om at se det store perspektiv, og glæde sig til det giver pote i den anden ende. Jeg tror også, det er ret vigtigt at indgå i andre musikalske sammenhænge end bare det at sidde og øve alene og/eller sammen med sin lærer. Find nogle på ca. samme niveau som dig selv og spil løs!