Alexandra Kleo

Sang

I Alexandras undervisning er det kærligheden til kreativiteten, der skinner igennem. I et trygt rum udvikler du din stemmes potentiale og skaber et stærkt teknisk fundament, når I med nysgerrighed dykker ned i dit personlige udtryk.

Uddannelse

 • 
Bachelor fra Rytmisk Musikkonservatorium i ‘Komposition & Sangskrivning’
 • 
Kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium i ‘Performance – samt entreprenørskab og projektledelse’
 • Complete Vocal Institute ‘1-year Singer Course’
 • Musik Plus, Akademiet ‘Sangskrivning, co-writing og produktion’
 • MGK (Musikalsk grundkursus)
 • Privat forløb i vokaludvikling hos SONA og prisvindende operasanger, Louise Fribo

 

Alexandra er en alsidig og erfaren underviser med kompetencer indenfor både sang, sangskrivning og performance. Som underviser har hun stor erfaring indenfor projektledelse, artistudvikling og karrierecoaching og et gennemgående kendskab til musikbranchen.

Er du sangelev hos Alexandra, vil du opleve, at det er dine visioner og din personlige lyd, der er det centrale omdrejningspunkt. Sammen udforsker I din stemme og dens potentiale, og finder ind til kernen af det du har på hjertet. Alexandra arbejder holistisk med grounding- og stemmeteknikker, da hun anser kroppen for et af de vigtigste fundamenter for en sund stemme. Du vil som elev blive tilbudt en palette af teknikker i vejrtrækning, støtte og klang, så du kan opleve at synge ubegrænset – fra et frit sted.

Det kan også være drømmen om et stærkere performativt udtryk, der vækker størst gnist i dig. Her vil Alexandra guide dig gennem fortolkningsøvelser af tekster, gestik og bevægelse, med kendte metoder fra skuespilverdenen.

Har du lyst til at skrive dine egne sange og få en værktøjskasse med benspænd og dogmer i din kreative proces, så er Alexandra i høj grad også den rette at gå til.

Alexandra har selv stor erfaring som udøvende artist. Hun har samarbejdet med pladeselskaber som sangskriver, producer, artist og topliner. Hun har bl.a. afsat musik til Netflix og til andre kunstnere. Herudover har Alexandra sit eget artistprojekt, Kleo, der optrådte på årets Roskilde Festival. Alexandras brede scene-erfaring har ikke blot givet stor indsigt i det performative, men også de psykologiske processer, vi går igennem, når vi arbejder med stemmen og musik og hvordan vi kærligt håndterer vores tanker og krop imens.

Alexandra siger: “At tro på, at vi altid har noget smukt at give til vores omverden, når vi synger, er afgørende for vores drivkraft til at turde dele vores glæde ved musik med andre – vi giver noget af os selv”. Egenkærligheden er afgørende, og Alexandra vil stå til tjeneste for at skabe et trygt rum med højt til loftet sammen med dig.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
  Din Kurv
   Anvend kupon