Marcus Elkjer

Leg og improvisation er en central del i Marcus' undervisning

Få en gratis prøvetime

Marcus Elkjer

Klaver

Leg og improvisation er en central del i Marcus' undervisning, hvor eleven skal have det sjovt og være med til at skabe musik i timerne.

Uddannelse

  • Rytmisk Musikkonservatorium (Cand.musicae, Music Performance, klaver)
  • Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (MMus, Music Composition)

 

Marcus har i mere end 15 år beskæftiget sig professionelt med musik som musiker, komponist, arrangør, sangskriver, producer og underviser inden for alt fra klassisk musik til jazz, pop, elektronisk musik, hip-hop med videre.

 

 

Marcus’ erfaring som underviser dækker et bredt aldersspektrum fra de helt unge på 5 år til de voksne elever. Marcus har erfaring med alle niveauer fra nybegyndere til elever på konservatorie-niveau.

Leg og improvisation er en central tilgang i Marcus’ undervisning, og Marcus gør meget ud af, at eleven skal have det sjovt og være med til at skabe musik i timerne. Idéen er, at eleven fokuserer og lærer mest, når vedkommende leger med musikken.

Siden 2017 har Marcus arbejdet fast som klaverlærer på Dartford Music School (tidl. The Mick Jagger Centre). Her har han primært undervist børn og unge i alderen 6-14 år, hvor en del af undervisningen inkluderede elevernes forberedelse til årlige klaver-eksaminer på den pågældende elevs niveau. Dette har givet Marcus erfaring i at arbejde målrettet og struktureret med sine elever.

På grund af sin erfaring med mange forskellige former for musik, er Marcus i stand til at hjælpe hver enkelt elev med elevens specifikke musikalske interesser. Marcus vil tilrettelægge et forløb, der er skræddersyet til elevens ønsker.

Ønsker du konkret hjælp til teoriundervisning, hørelære, improvisation, komposition, arrangement med videre? Er du sanger og ønsker at forbedre din klaverundervisning? Eller går du med en drøm om at arbejde som musikproducer, men mangler hjælp til at komme videre? Så er Marcus den helt rette til at hjælpe dig.

 

 

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon