Mads Sonne

Guitar

Mads er en passioneret guitarist med årelang undervisningserfaring og er selv aktiv i diverse københavnske rock-, pop- og jazzgrupper.
For Mads er lysten til at udvikle sig det afgørende.

Uddannelse:

  • Cand.mag. i musikvidenskab fra Københavns Universitet

 

Entusiasmen og kærligheden for musik smitter og inspirerer tydeligt i rum med Mads. For Mads er et af de store mål som underviser at overføre glæden for musik til sine elever og se dem vokse og udvikle sig. Undervisning med Mads tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs ønsker og behov og sigter mod at give eleven en større guitarteknisk kunnen, en øget musikalsk forståelse og i sidste ende en større glæde ved musikken.

Mads har undervist i mere end 15 år og mestrer alt lige fra klassisk til jazz og alt imellem, og blandt Mads’s egne inspirationskilder findes guitarister som Wes Montgomery, Joe Pass, Pat Metheny, Jacob Fischer, Slash, John Petrucci, David Gilmour, Mark Knopfler, Bob Lanzetti og Tommy Emmanuel med flere.

Mads er af den overbevisning, at det handler om at finde ud af, hvad den enkelte elev brænder for og så gå efter det. Dernæst at øve disciplineret og effektivt, samtidig med at glæde sig over det, man som elev kan og det, man skal lære.

For Mads handler det om at udvikle sig og ikke være bange for til at spille med folk, der er dygtigere end en selv. Det handler om at blive bedre, og det kan selv de dygtigste guitarister.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon