Mads Tuxen

Klaver

Mads har en legende tilgang til din klaverundervisning. Han tager udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov, så i sammen bevæger jer mod dine drømme gennem aktivitetsrige og kreative øvelser.

Uddannelse:

-Musikvidenskab
-Folkeskolelærer (Særligt speciale i børn og unge)

Som klaverelev hos Mads bliver du taget i hånden med det samme og guided mod dit næste niveau som pianist. Mads lægger stor vægt på at skabe et trygt og behageligt rum, hvor det er dine ønsker, din smag og dine mål, der er afsæt for, hvilken retning i bevæger jer sammen.

Det er din motivation, der er udgangspunkt for undervisningen og derfor har Mads et særligt øje for at udfordre dig i et tempo, der passer til lige netop dér, hvor du er i din proces.

Som klaverelev hos Mads vil du opleve en legende tilgang til dine lektioner, hvor du kan spille de sange som du inspireres af. På den måde kommer du tættere på din personlige smag og det udtryk, som du ønsker at skabe bag klaveret.

Mads er optaget af, hvordan vi alle lærer bedst på forskellige måder. Derfor vil du opleve en varieret og skræddersyet undervisning, der passer til din person, dit tempo og den læringsmetode som bedst vil føre dig til dit næste niveau.

Udover at undervise i klaver på Music institute of Copenhagen er Mads selv udøvende musiker. Han spiller et hav af koncerter bag både klaveret og bag saxofonen. Mads har et skarpt musisk øre og elsker selv særligt jazz, pop og rockmusik.

Det er også muligt at få undervisning i hørelærer hos Mads.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon