Klaver for let øvede

Privat musikskole for let øvede pianister

Klaver for let øvede

Når du har bevæget dig ud af begynderfasen og skal videre som pianist, kan en professionel musikskole med erfarne undervisere hjælpe dig hurtigt på vej. Vi giver dig nye redskaber, ny inspiration og guider dig gennem de næste trin.

Music Institute Of Copenhagen er en musikskole, som underviser på alle niveauer. Klaverundervisningen for let øvede henvender sig til dem, som er begyndt at føle sig fortrolig med klaveret, har den grundlæggende teknik på plads og er begyndt at læse noder. Det er pianister, som har spillet et år eller mere og som måske er begyndt at improvisere.

 

Måske har du fået undervisning i klaver hos os på begynderniveau, eller måske har du gået på en offentlig musikskole. Uanset hvordan du er startet, fortsætter vi din undervisning med udgangspunkt i dine ønsker og forventninger.

 

Undervisning i klaver giver dig

Vores klaverundervisere har alle lang undervisningserfaring og er samtidig aktive pianister i det danske musikliv. De spænder bredt genremæssigt og dækker de fleste stilarter i deres undervisning. Hvis du har specielle ønsker til din undervisning eller vil prøve kræfter med en ny genre, så har vi lærere, som kan imødekomme dine behov.

Kontakt os allerede i dag
Hvis du ikke kender vores musikskole, kan du altid bestille en prøvelektion, så du kan få en fornemmelse for, hvad vores klaverlærere kan gøre for dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller blot vil have en uforpligtende snak. Du kan kontakte os på e-mail: hej@micph.dk eller tlf. 32 13 21 21.

Du kan tilmelde dig her – vi starter altid med en gratis uforpligtende prøvelektion, så du trygt kan komme godt i gang med din undervisning.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke