Klaver for begyndere

Klaver for begyndere

Klaverets univers er kæmpestort, og det kan være uoverskueligt at tage de første skridt på vejen mod at blive pianist. Hos os får nybegynderen en både nem og spændende introduktion til instrumentet samt klaverundervisning af højt kvalificerede lærere.

Det er altid en god idé at få vejledning, når man kaster sig ud i at prøve noget nyt. klaveret er ingen undtagelse og med klaverundervisning af erfarne og engagerede lærere, kan man undgå mange begynderfejl og dermed hurtigere få resultater. I vores klaverundervisning for begyndere starter vi med de helt grundlæggende ting.

 

Du vil komme til at lære:

  • Simple akkorder
  • Enkle melodier
  • At spille hele sange
  • De første noder
  • Skalaer
  • Musikteori helt fra bunden

 

Klaverundervisning med dig i centrum
Det er både nemmere og sjovere at lære et instrument at kende, hvis man spiller musik, man selv holder af. Vi tager altid udgangspunkt i dine egne ønsker og indretter klaverundervisningen efter den musik, du hører eller gerne vil lære at spille. Vi har fokus på, at du hurtigt kommer ud af startblokken og finder glæden ved at spille. Du kommer til at lære teorien og noderne gennem den musik, vi spiller i lektionerne og ikke ved at terpe tørre teoribøger

Samspillet mellem lærer og elev er vigtig, hvis klaverundervisningen skal bære frugt. På Music Institute of Copenhagen vægter vi god kemi højt. Vi har fokus på, at undervisningen foregår i øjenhøjde med eleverne og i elevernes eget tempo. Alle vores undervisere i begynderklaver har lang erfaring, både som udøvende musikere og som undervisere.

Få eventuelt en prøvetime, så du kan se om vores klaverundervisning er noget for dig. Aftal en tid ved at booke denne formular.

Skal du købe et nyt klaver?
Vi har lavet en guide med gode råd til køb af begynderklaver, som du kan læse her.“Min søn Julian glæder sig til at komme til undervisning hver gang, og han øver altid med et stort smil”

Niklas Schneidermann, Magtens Korridorer

Min underviser tager altid udgangspunkt i den musik, jeg bedst kan lide – det motiverer mig, når jeg øver mig hjemme.

Claus Møller Jakobsen

Jeg går altid fra sangundervisningen med mere energi, og uanset hvor forberedt jeg kommer, så lærer jeg noget hver gang.

Claes Quaade - Skuespiller

Jeg har overskredet min største frygt – at synge foran andre! Kan kun give dem 5 stjerner og kæmpe ros fra min side af! Wow!

Helena Heuser - Model

Jeg kan mærke en stor udvikling fra, jeg startede. Jeg føler mig meget mere sikker på min guitar efter to sæsoner.

Mathilde Falch - sangskriver

Det, som for mig gør dem sublime, er, at lærerne skræddersyer et program specifikt til hver enkelt elev.

Morten Boel - Guitarist

Lokalerne udstråler varme og tryghed – med smilende lærere som tager imod med et forunderligt nærvær!

Sophie Rosendal Stær

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke