Klaver for børn

Professionel klaverundervisning til børn

Klaverundervisning for børn

MICPH tilbyder kompetent klaverundervisning til børn helt ned til otte år. Vores undervisning tager udgangspunkt i barnets motorik og musikalske udgangspunkt, og elevens medfødte musikalske glæde er altid drivkraften i lektionerne.

Klaverundervisning børn. Det er ikke længden på fingrene, der er afgørende for, om et barn kan lære at spille klaver. Mange forældre vil formentlig fejlagtigt tro, at små fingre ikke magter at mestre tangenterne på et piano. Men selv om børns fingre ikke er helt udviklede, er der ingen motoriske forhindringer i at lære at spille klaver. Tværtimod er der langt større chance for, at barnet vil blive motiveret til at blive en god pianist, hvis en fagligt kompetent lærer får vækket den musikalitet, barnet allerede besidder fra naturens side. Og når det sker på et tidspunkt af barnets liv, hvor han eller hun er modtagelige, nysgerrige og endnu ikke er hæmmet af de filtre, man typisk besidder som teenager, er der god chance for, at musikken vil følge barnet et langt stykke hen i livet.

 

Klaverundervisning børn hos MICPH giver dig:

  • Dedikeret, personlig og kompetent undervisning af nogle af Københavns bedste undervisere
  • Udvikling af din musikalitet, både praktisk og teoretisk
  • Individuel undervisning, som arbejder ud fra dine egne forudsætninger
  • Optimering af dine øvemønstre og teknik

 

Du behøver ikke drømme om at blive Elton John

Der behøver heller ikke at ligge store stjernedrømme til grund for, at et barn bliver undervist i klaver. Musikglæden hos eleven, der blot ønsker at spille for sig selv i hjemmet kan være akkurat lige så stor som hos eleven, der målrettet går efter en karriere som pianist. Uanset ambitionerne er der stor bonuseffekt i form af udviklede indlæringsevner, sociale kompetencer og motoriske færdigheder, som vil gavne barnet generelt – også uden for de musikalske aktiviteter.

Vores klaverundervisning til børn har altid fokus på barnets egne interesser og ønsker. Vores undervisere har alle lang erfaring, både som undervisere men også som aktive musikere, der ved nøjagtigt, hvad der kræves for at begå sig på instrumentet. Generelt for vores instrumentundervisning gælder, at eleven i høj grad selv er indikator for, hvor hurtigt undervisningen skrider frem samt, hvilket indhold den får. Vi skubber ikke unødigt på med svær teori og mange øvelser – med mindre det er et ønske fra elevens side. Vi bruger den musik, barnet selv føler sig hjemme i til at inspirere ham eller hende til en øget musikglæde og dermed en øget lyst til at lære.

Tilmeld dit barn klaverundervisning hos MICPH ved at udfylde denne blanket. Vi starter altid med en uforpligtende prøvelektion, så dit barn kan se skolen an og hilse på vores lærere.Mine børn går både til guitar og klaver, og på kun et halvt år har min søn lært at spille klaver så flot. Alle underviserne er meget dedikerede!

Majbritt Nielsen

Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke