Se vores nye afdeling på Frederiksberg

Se vores nye afdeling på Frederiksberg

Efter mange måneders hårdt arbejde kan vi endelig byde dig inden for på vores nye musikskole-afdeling på Smallegade i hjertet af Frederiksberg.

Mens der er kort til både metrostation og busstoppested, er der højt til loftet og høje standarder i vores rummelige undervisningslokaler med udsigt til Frederiksberg Have og det ikoniske Frederiksberg Rådhus. Her kan du dyrke din passion sammen med branchens dygtigste musikundervisere.

For at imødekomme efterspørgslen på musikundervisning og tilbyde endnu flere tider, der passer dig, har vi nu åbnet vores anden afdeling på Smallegade på Frederiksberg. Vi har arbejdet hårdt på at finde og skabe de bedste rammer for vores elever, hvor musikundervisningen kan foregå i inspirerende omgivelser. For os er kun det bedste godt nok til vores elever.

“Vi fokuserer altid på, at det skal være en oplevelse af gå til musikundervisning på Music Institute. Vi arbejder for at tilbyde premium musikundervisning og oplevelser med eleven i centrum. Og vi er utrolig glade og stolte over resultatet,” siger Rasmus Obitsø indehaver af Music Institute of Copenhagen.

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at gå til guitarundervisning, klaverundervisning eller sangundervisning på Frederiksberg? Så glæder vi os meget til at byde dig velkommen i vores nye musiklokaler.

Få et kig ind i vores nye afdeling her.

 

Musikskole SmallegadeFå tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke

0
    Din Kurv
      Anvend kupon