"Du kommer aldrig til at opnå de ting, du gerne vil med din sang, uden den rigtige undervisning"

Sangundervisning giver Jonas noget helt særligt

Jonas går til sang på Miles Music School hos vores underviser Ida Brønnum. Vi har taget en snak med ham om, hvordan det kan være, og hvad han får ud af undervisningen.

Hvorfor går du til sangundervisning på Miles Music School ?

”Man kan gå derhjemme og synge for sig selv, men hvis du ikke har styr på teknikken, så lærer du aldrig til at synge på en måde, hvor du ikke risikerer at ødelægge stemmen. Og du kommer aldrig til at opnå de ting, du gerne vil med din sang, uden den rigtige undervisning.”

Hvordan er det at gå til sangundervisningen?

”Det er altid sjovt, og Ida betyder meget for mig som underviser. Jeg kan komme ind til undervisningen og faktisk lære noget nyt hver gang.”

Hvad kan du godt lide ved undervisningen?

”For eksempel at jeg kommer ind til undervisningen og starter på ét toneleje, og sidst på dagen kan jeg nå et højere toneleje. Det er rigtig sjovt, at jeg på den måde kan gå fra undervisningen og sige til mig selv: nu har jeg forbedret mig. Det gør bare, at jeg hygger mig med det.”

Hvad giver det dig at gå til sangundervisning?

”Jeg føler, det giver mig noget helt særligt. Jeg fandt stille og roligt ud af, at jeg faktisk er rimelig god til at synge. Og at jeg kan blive bedre. Så det at komme ind til Ida er noget helt andet, end hvad jeg har prøvet før.”

”Det er en fornøjelse hver eneste gang at komme ind til en underviser, der virker glad for at være på arbejde, glad for at komme ind og skulle lære nogen noget. Så det kan helt klar anbefales for alle.”

 

Lyder det som noget for dig? Book en gratis prøvetime her.Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke

0
    Din Kurv
      Anvend kupon