Lær at spille fede guitar licks

Lær at spille fede guitar licks

Føler du, at dit guitarspil mangler noget? Lige det der ekstra?
Måske nogle små fede licks kunne ændre din lyd? Kig med her, hvor vi introducerer dig til måder at opgradere dit guitarspil på.

Du har måske hørt begreberne riffs og licks, når det kommer til guitarspil. I starten kan det godt virke lidt abstrakt. For hvad er forskellen egentlig, og hvad kan man bruge riffs og licks til i sit spil?

Hvorfor bør du lære guitar licks?

Hvis udført korrekt, kan gode licks tilføje en masse magi, spænding og flair til dine solos for eksempel. Af selvsamme grunde, er det en super god egenskab at lære licks, som du derved kan bruge ofte i dit guitarspil. Det vil forbedre dine kompetencer markant og tilføje ekstra niveauer til dit spil.

Hvad er forskellen på et lick og et riff?

Et lick er oftest en mindre variation på en enkelt node i din melodi, og det er en måde at gøre det mere interessant samt lettere at skifte til næste tone.

Et riff er oftest en længere variation, der faktisk også nogle gange ender med at være selve akkord-progressionen til hele sangen. Det er altså en længere form for lick, som er mere gentagende.

Se vores underviser Oscar demonstrere licks og opgradér dit guitarspil allerede i dag lige her.Få tips, tricks og videoerdirekte i din indbakke

0
    Din Kurv
      Anvend kupon