þórey Ploder Vigfúsdóttir

þórey Ploder Vigfúsdóttir

Sangunderviser

Þórey er en alsidig sangerinde med passion for undervisning. Hun er autoriseret ”Komplet sangteknik” underviser og har undervist i sang siden 2012. Alle genrer er velkomne - kom og syng

Uddannelse:

– 3-års sanglæreruddannelsen ved Complete Vocal Institute
– 1-års Sanger uddannelsen ved Complete Vocal Institute

 

Þórey er uddannet sanger- og sanglærer fra Complete Vocal Institute her i København og har undervist i sang siden 2012.

Þórey underviser i alle stilarter, alt fra klassisk sang til pop, jazz og rock, ud fra Cathrine Sadolins teknik, ”Komplet sangteknik”.

I undervisningen bliver der taget udgangspunkt i den individuelle elevs mål, ønsker og ambitioner. Der bliver lagt stor fokus på rigtig støtte og vejrtrækning, samt teknikker for bl.a. at undgå hæshed, ramme høje/dybe toner og forbedre klang. Desuden synes Þórey

det er vigtigt, at eleven føler sig tryg i undervisningssituationen. Eleven skulle gerne forlade lektionen glad og positiv, med konkrete værktøjer de kan bruges til at blive en bedre sanger.

Þórey er en meget alsidig sanger og optræder jævnligt som frontfigur i flere bands. Alt fra musical, rock, pop og gospel synger hun med lige stor overbevisning.

Þórey har undervist hos Music Institute siden 2017.

 

Mine yndlingsmusikere:

Billy Joel, Stevie Wonder, Stevie Nicks, Alanis Morissette, Sarah Vaughan, Eva Cassidy, Sara Bareilles, Tori Kelly og MANGE flere.

Min største musikoplevelse:

Da jeg fik min første båndoptager og kunne høre mine egne kassettebånd inde på mit værelse. I mine teen age år var det HELT klart min ”walk man” med bånd af top 40 sange på ”repeat”. Roskilde 2017 oplevede jeg Foo Fighters til en KÆMPE fest (i regnvejr ). Det var en episk aften!

Mine fritidsinteresser:

Musik, sang, løbeture, Netflix, god mad og drikke, mødes med venner og hygge med familien er det jeg elsker mest.

Mine bedste råd til mine elever:

Øv når du har tid, energi og overskud. Hellere 5 min. et par gange om dagen end en hel time i slutningen af en lang arbejdsdag. Husk, at det er MUSIK, du laver!