Olivia Aia

Sang

Er du drevet af sangteknik, såsom arbejdet med klang, vejrtrækning og kropsholdning, eller drevet af drømmen om at blive en bedre performer? Så er Olivias sangundervisning noget for dig.

Uddannelse:

  • Anne Rosing Instituttet, 3-årig sangpædagogisk uddannelse
  • MGK Hovedstaden

 

Som sangelev hos Olivia inviteres du ind i et trygt rum med plads til at udfolde dig kreativt. Olivia arbejder særligt med sangerkropsøvelser, åndedrætsstøtte og tekstfortolkning, men hendes undervisning formes altid efter, hvad netop du personligt drømmer om at arbejde med.

Måske kender du din egen stemme godt og har derfor brug for nye udfordringer og øvelser? Med Olivias store erfaring vil hun guide dig igennem et skræddersyet forløb, der passer til dit niveau. Her vil du opleve en dybdegående ekspertise, som vil skubbe dig mod dit næste skridt på din sangerrejse.

Er du nybegynder er du tilmed i trygge hænder hos Olivia. Det kræver mod og tro at gå ind i nye udfordringer – og netop den rejse vil Olivia følge dig på i lige præcis det tempo, som du har behov for.

Olivia har selv stor erfaring inden for genrer som pop, RnB, soul, bossanova og jazz og har undervist alt fra professionelle sangere til rappere, radioværter og skuespillere.

Har du en træt/hæs tale eller sangstemme, er Olivia også uddannet i rehabilitering af stemmer ved Anne Rosing Instituttet. I disse tilfælde udføres manuel behandling i form af kæbemassage, strubemassage, optræning af sangerkrop og åndedrætsstøtte.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon