Molly Koppel

Sang

Som elev hos Molly er der ikke nogen begrænsninger. Der skal være plads til grænseløs kreativitet og til at drømme stort, tage chancer og afprøve ting - det er sådan du udvikler dig og bliver dygtig. Hvad end du har lyst til at arbejde med de store klassikere, udforske genrer eller arbejde med dine egne sange, kan Molly hjælpe dig.

Uddannelse

  • Årelang undervisning i solo-sang, kor, sammenspil, klaver, arabisk sang og vokal coach

 

Som sangelev hos Molly vil du opleve en let og legende tilgang til musikken og et trygt rum med plads til at improviserer, udforske og udfolde din stemmes potentiale. Det er den enkelte elev der er i fokus og undervisningen bliver skræddersyet til lige netop dig, dine drømme og mål, hvad end du er nybegynder eller en øvet sanger.

Molly motiverer og udfordrer ved hjælp af værktøjer og metoder, der passer på niveau og kunnen. Først og fremmest skal det være rigtig sjovt at gå til sang og det motiverer, når både elev og underviser ser fremskridt hele tiden.

I undervisningen har I mulighed for at arbejde med forskellige øvelser og teknikker til at styrke din vejrtrækning og få aktiveret støtten. På den måde får du som elev skabt mere frihed og overskud i din sang og får brugt stemmen mest hensigtsmæssigt. Hver enkelt stemme er unik og skal behandles særegent, derfor vil det være forskellige tilgange og teknikker der tages i brug, alt efter hvad den enkelte har brug for.

Vi arbejder med klang, lyd og spændvidde, så stemmens fulde potentiale bliver udforsket og udviklet. Dine drømme som elev og dine visioner om din sang er det primære fokus i undervisningen, og for Molly er det hendes fornemmeste opgave at hjælpe, udfordre og støtte på rejsen dertil. For som sanger kan man udvikle sig og blive bedre uendeligt, og derfor er der altid en masse at tage fat i.

Selv er Molly sangerinde og sangskriver inden for elektronisk RnB, soul og fængende popmelodier og bevæger sig ubesværet mellem det elektroniske til det organiske med et ofte jazzet twist. Udover projektet i eget navn har Molly lavet musik i mange forskellige sammenhænge siden hun var helt lille og spillet et hav af koncerter på både små og større scener.

Molly har erfaring som sangerinde i teaterforestilling, som gæstesolist, korsanger, top-liner, co-writer og spillet support for andre bands. Herudover har Molly igennem de seneste tolv år samarbejdet tæt med en filmkomponist og sunget i en række kortfilm, spillefilm og tv-serier.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon