Mikael Nordmark

Mikael Nordmark

Klaver

Med mange års live erfaring fra den danske musikscene står Mikael klar til at give dig de lige præcis de redskaber og den selvtillid, du har brug for, på vejen mod at nå dine mål og drømme med musikken.

Uddannelse

  • Rytmisk Musikkonservatorium
  • Musikgymnasium og diverse musikhøjskoler i Sverige
  • Tidligere underviser på MGK i Slagelse
  • Tidligere underviser på Holbæk Lærerseminarium

 

Med Mikael får du en klaverunderviser, der er aktiv musiker med flere års erfaring fra den danske musikscene. Mikael har spillet for- og arbejdet sammen med kunstnere som Lionel Richter, Ida Corr, Anna David (som kapelmester), Sanne Salomonsen, Erann DD, Sys Bjerre, Christopher, Medina, Søs Fenger, Lis Sørensen og mange flere.

Aktuelt spiller Mikael i The X Orchestra, hvor han har spillet til X Factor live shows i alle 13 sæsoner, spillet i TV-showet “Mentor” på DR1 og spiller aktivt med Rugsted & Kreutzfeldt. Derudover har Mikael et musikstudie, hvor han skriver og producerer musik, blandt andet for Anna David med flere.

 

Mikael brænder for at give den glæde videre til dig, han selv har fået ved musikken og klaveret, og for at give dig som elev de nødvendige redskaber, den selvtillid og tryghed, du har brug for, på vejen mod at nå dine mål og drømme med musikken. Det kan handle om alt lige fra teknik, timing, en speciel sang eller stil, improvisation, at spille keyboard/synth. med videre.

Selv spiller Mikael meget Duo og har stor erfaring med at akkompagnere sangere og ved lige præcis, hvad der er vigtigt, når man spiller alene og ikke har et band omkring sig i forhold til, hvordan man kan tænke og hvilke tricks, man kan gøre brug af. Mikael er specialist i, hvordan man kan få det til at groove, swinge og lyde som et “band” kun med klaveret.

Udover sine kompetencer som pianist, er Mikael også keyboardspiller og har stor erfaring i at programmere lyd og spille rhodes/orgel i en band-sammenhæng, som ofte kræver en helt anden approach, end når man spiller klaver.

Som elev hos Mikael er det afgørende, at undervisningen udgår direkte fra dine behov og ønsker, og at det skal være sjovt at gå til klaverundervisning.

Oplev Mikael spille her

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon