Louise Tuxen

Sang

Personlig udvikling igennem sang og tilvejebringelse af et trygt rum, hvor der er plads til at udforske stemmen og dens potentiale, er nøgleord i Louises undervisning. Det er dine mål og ønsker, der styrer undervisningen, og Louise vil gøre alt for at give dig redskaberne til at nå dine mål og opleve stemmens potentiale.

Uddannelse

  • 3-årig uddannelse som sanger og sangunderviser ved Complete Vocal Institute, igangværende
  • 3 måneders sangkursus akademi på Complete Vocal Institute
  • Solosangsforløb ved Julie Lindell og Claes Wegener

 

Som elev hos Louise er det vigtigste, at du helt fra start fornemmer det trygge rum, Louise skaber. Det er Louises overbevisning, at I i et trygt rum har de bedste forudsætninger for at udforske stemmen sammen. Og her kan du få lov til at prøve de ting af, du drømmer om.

Og netop dine ønsker er vigtigt i Louises undervisning, hvor I sammen finder ud af, hvad du har allermest lyst til at arbejde med omkring din stemme – og hvis du ikke ved det, så vil Louise hjælpe dig med at finde ud af det.

Helt konkret arbejder Louise for at give dig konkrete sangtekniske redskaber. For eksempel til, hvordan du kan passe på din stemme, nå mere i dybden, i højden og få mere power på din stemme. I kan også arbejde med dit udtryk eller din improvisation.

Selv har Louise sunget hele sit liv og delt glæden til musik med hele sin familie, hvor musik altid har fyldt rigtigt meget. Og som noget af det vigtigste har Louise altid været bevist om, hvad arbejdet med sang kan have af betydning i en personlig udvikling.

På samme måde har det for Louise altid været vigtigt at finde glæden ved sang, og sangen har taget Louise vidt omkring. Især gospel og pop har fyldt igennem tiden, men genremæssigt har Louse sunget en masse forskelligt, og som elev hos Louise vil I kunne arbejde med lige det, du har lyst til.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon