Laura Emilie

Sang

Som elev hos Laura lærer du at anvende den rette støtte og teknik, så din stemme bliver så fri som mulig. I undervisningen arbejder Laura med hele kroppen og åndedrættet for at eliminere unødige spændinger, så stemmen har bedst mulig plads til at udvikle sig.

Uddannelse

  • Performance uddannelse på Savery Academy

 

Som elev hos Laura, vil du mærke, at det er vigtigt, at du altid oplever sangtimerne som et frirum, hvor du kan udfolde dig. Laura har mange års erfaring som sanger og i at gå til sang selv og er derfor meget bevidst om, at undervisningsrummet skal være et trygt sted at træde ind i.

I Lauras undervisning er der særligt fokus på kroppen og stemmen, og at du lærer at bruge den rette støtte og teknik, så din stemme bliver så fri som muligt og kan benyttes uden at tage skade. I vil arbejde med hele kroppen og åndedrættet for at eliminere unødige spændinger, så din stemme har bedst muligt plads til at udvikle sig.

Udover arbejdet med det tekniske, er det særligt vigtigt for Laura, at du som elev finder glæden ved at kunne udtrykke dig og føler dig fri, når du synger. Laura er meget opmærksom på, at det kan være sårbart at skulle synge og udtrykke sig, så det er vigtigt, at I har tillid til hinanden, og I sammen skaber et frit rum til at afprøve ting.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon