Katja Bolvig

Sang

Som elev hos Katja får du fra start både enkle og effektive værktøjer til at blive en bedre sanger sammen med teknikker til at bruge din stemme sundt, så det altid føles behageligt at synge. Uanset erfaring og genre, vil dine ønsker for undervisningen altid være i centrum hos Katja.

Uddannelse

  • 3 årig uddannelse som sanger og sangunderviser ved Complete Vocal Institute (CVI)

 

Som elev hos Katja, vil du hurtigt opleve Katjas force i at møde mennesker lige præcis der, hvor de er, og Katjas evne til at skabe netop det trygge rum, der skal til, for at du som elev kan udleve dine potentialer og være helt tilstede i musikken.

Uanset hvor meget erfaring, du har inden for sang, vil Katja tage udgangspunkt i dit niveau, og dine ønsker for undervisningen vil altid være i centrum.
Som elev hos Katja kan du fra start se frem til at tilegne dig enkle og effektive værktøjer, der vil hjælpe dig på vejen imod dit mål om at blive en dygtigere sanger. Samtidig sikrer Katja sig altid, at du bruger din stemme sundt. Det skal altid føles behageligt at synge.

I sin tilgang til undervisning er Katja imødekommende, energisk og passioneret, og som elev hos Katja vil du tydeligt mærke, hvordan Katja brænder for at undervise: “Jeg nyder at engagere mig i udviklingen af mine elever, og det giver mig den største glæde at være med til at give dem motivationen til at tro på dem selv og fejre hvert skridt i processen imod deres mål.”

Som sangerinde spænder Katja selv bredt med erfaring inden for alt fra musical med længere kursusforløb og optrædener, til gospel i kor og som solist og som forsanger i et rockband. Og lige præcis den energi og power, der er i rock, inspirerer Katja, der får et kick ud af at optræde og dele ud af sin egen energi og passion for sang og musikken på scenen.

Samme energi og passion tager Katja med ind i sin undervisning til dig, og uanset dit niveau, genre og stil, vil Katja møde dig med nærvær, energi og faglig seriøsitet.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
    Din Kurv
      Anvend kupon