Jonas Gravlund

Få en gratis prøvetime

Jonas Gravlund

Guitar

Som guitarelev hos Jonas får du en underviser, der er i trygge og sjove rammer altid møder dig med stor passion, højt engagement og et kæmpe smil på læben. For Jonas skal det at øve sig og blive bedre til sit instrument være sjovt, lærende og give lyst til at lære mere.

Uddannelse

  • Bachelor i rytmisk musik (Rytmisk Guitar) ved Det Jyske Muskkonservatorium

 

Som elev hos Jonas vil du opleve, at undervisningen er præget af glæde til at spille guitar, nysgerrighed i at lære, og at der ikke findes problemer, kun sjove udfordringer. Og der er ingen udfordringer, der er for små eller for store.

Som underviser er det vigtigt for Jonas, at det er dig, der bliver taget udgangspunkt i, så det er dine ønsker og din musikalitet, der bestemmer indholdet og retningen for undervisningen. Og at du som elev føler, at du har mulighed for at udtrykke dig på dit instrument. Og at du hele tiden oplever at rykke dig – uanset dit niveau.

Om du drømmer om at lære det nyeste hit, det mest avancerede musik, du kender, at arbejde med din egen musik eller noget helt fjerde, så vil Jonas gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Selv er Jonas en alsidig og erfaren guitarist, der begår sig i en bred vifte af genrer – fra indie-rock trioen Samzara, til at være guitarist og producer for artpop-artisten CALA, og til at være guitarist for den elektroniske jazzrock saxofonist Nikola Bankov.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon