David Kragh Sørensen

David Kragh Sørensen

Klaverunderviser

David underviser i klaver og klassisk sang. Tålmodighed motivation er nøglen til musikalsk fremgang i Davids undervisning.

Uddannelse:

  • Bachelorgrad, Klassisk sang, Syddansk Musikkonservatorium
  • Kandidat Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (Afsluttes i 2018) med speciale i sang og bifag’s klaver.

 

David har sunget i Danmarks ældste drengekor, Syngedrengene ved Vor Frue Kirke i Assens, siden han var 10 år. Udover den store erfaring inden for klassisk musik, har David også berørt andre genre så som musical, jazz og popmusik. Så uanset hvilken slags musik du er til, kan David tilbyde undervisning på et højt og erfarent niveau, både med sang og klaver.

Han har, som sanger, igennem årene optrådt som solist og ensemble ved Odense Symfoniorkester, Den Fynske Opera, Elite Teater og adskillige amatørorkester.

David har erfaring som kapelmester og pianist ved en række amatørmusicals og gospelkor.

Om undervisningen:

Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevernes interesser og i fælleskab vil vi skabe et frirum og en personlig ramme, som samtidig udvikler og styrker den enkelte elevs kompetencer indenfor sang/klaverteknik og musikalsk udtryk.

 

Mine yndlingsmusikere: 

Michael Jackson, Prince, Nat King Cole, Frank Sinatra og det er kun et lille udpluk.

Min største musikoplevelse:

Prince-koncert på Roskilde Festival 2010. Stod i kø i 11 timer for at komme på forreste række til koncerten. Vildeste musikoplevelse at høre “Purple Rain” live med 60.000 andre mennesker!

Mine fritidsinteresser: 

Jeg elsker fodbold! Ser gerne kampe med vennerne så snart jeg kan og spiller også selv fodbold lige så snart jeg har tid. Både på PlayStation og i den virkelige verden.

Mine bedste råd til mine elever: 

Musik skal være sjovt og spændende. Og et råd jeg selv fik engang; ” hvis alt slår fejl, så prøv med at øve dig”. Den virker hver gang!