Christoffer Holgersen

Få en gratis prøvetime

Christoffer Holgersen

Klaver

Som klaverelev hos Christoffer, uanset niveau, er det vigtigt, at I sammen opbygger en stærk basis af færdigheder sideløbende med, at I spiller en masse god musik. Så drømmer du om at lære det nyeste hit eller din yndlingssang, kan Christoffer hjælpe dig på præcis den måde, hvor du lærer bedst.

Uddannelse

  • Rytmisk Musikkonservatorium
  • Sankt Annæ Gymnasium

 

Når du går til klaverundervisning hos Christoffer, får du en alsidig og grundig træning i klaveret og ikke mindst en inspirerende tilgang til klaveret som instrument. Christoffer vil tage dig igennem forskellige måder at spille på, forskellige stilarter og koncepter. Altid på en måde, hvor du er med til at styre undervisningen.

Hvad enten du er nybegynder eller øvet, er det vigtigt for Christoffer, at I sammen opbygger en stærk basis af færdigheder sideløbende med, at I spiller en masse god musik sammen. Christoffer mestrer at lære dig en værdifuld teknik og brugbare færdigheder, der omfatter gehør, node- og rytmelæsning, fortolkning, improvisation og meget mere.

 

 

 

Som elev hos Christoffer er der ingen begrænsninger til genrer. Selv dyrker Christoffer en blanding af jazz, Neo-soul/RnB, pop, Hip Hop, elektronisk- og klassisk musik. Så hvad enten du har lyst til at lære det nyeste hit eller din yndlingssang på klaveret, kan Christoffer hjælpe dig i præcis det tempo og på den måde, du lærer bedst.

Christoffer er selv en aktiv pianist, producer og sangskriver. Hvis du til dagligt producerer musik og føler, at du gerne vil op på et højere niveau på klaveret, så vil Christoffer hjælpe dig med at mestre det instrument, der ifølge Christoffer selv er mest brugt i et studie. Der vil også være rig mulighed for, at I kan snakke om mere producer-orienterede problematikker.

Christoffer har undervist på mange niveauer både nybegyndere, øvede og MGK-forberende elever. Netop på grund af sin alsidige erfaring kan Christoffer hjælpe dig med at udvikle en god teknik, et godt øre, en dybere indsigt i rytmer, side-reading, improvisation, at mestre mange typer af akkorder, voicings, skalaer og ikke mindst hjælpe dig med dit udtryk på klaveret.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon