Asger Thorn

Klaver

Som underviser arbejder Asger ud fra, at det skal være sjovt at skabe og genskabe musik. Uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren musiker kan Asger udfordre og støtte dig på din musikalske rejse.

Uddannelse

  • Den Rytmiske Højskole
  • Aurehøj Gymnasium

 

Som elev hos Asger vil du opleve en underviser, der elsker at hjælpe dig med at lære dine yndlingssange, lave dine egne melodier og undersøge genveje til hurtigere at føle dig mere fri ved tangenterne.

Asgers undervisning tager altid udgangspunkt i, hvad du ønsker at lære, og for Asger er det helt afgørende, at det skal være sjovt at skabe og genskabe musik, ellers er der noget galt med undervisningen.

Uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren musiker, kan Asger støtte og udfordre dig på din musikalske rejse. Asger har siden 2016 undervist hundredevis af elever i alle aldre med at finde glæde ved tangenterne og kan også hjælpe med vejledning til opsætning af hjemmestudie, produktion og udgivelse af musik – det er lettere, end man skulle tro.

Der er mange måder at lære sange på, og Asger lægger vægt på, at spil efter gehør og efter noder er to forskellige, effektive og indbyrdes komplementerende veje til at blive en mere velfunderet musiker.

En fremragende øvelse til at træne gehør er at lytte til optagelser og fokusere på bestemte instrumenter eller vokaler og finde melodierne tone for tone ved hjælpe af øret, stemmen og evt. instrumentet.

Og hvis du ønsker at spille klaver som akkompagnement til sang eller i et band er der mulighed for at spille efter noder med becifringer. I kan også træne prima vista – dvs. at spille direkte fra bladet uden på forhånd at kende musikken.

Asger har udgivet stykker for soloklaver på streamingtjenester og har lavet hundredevis af videoer med undervisningsmateriale og coversange på YouTube, Instagram og TikTok, og med Asger får du erfaren underviser.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon