Amanda Thomsen

Få en gratis prøvetime

Amanda Thomsen

Sang

Som elev hos Amanda er der fokus på at folde din stemme ud, så den kan bruges helt uden begrænsninger. 

Det er din drøm for din stemme, der er drivkraften i undervisningen, og fra første time vil Amanda gøre alt for at skabe et rum med højt til loftet, så I sammen kan eksperimentere og nå nye musikalske højder.

Uddannelse

 • Igangværende 3-årig sang pædagogisk uddannelse ved Anne Rosing Instituttet
 • Sangskriver hos GL Music Publishing
 • Sangskrivningscertifikat ved Berklee College Of Music i ‘Commercial Songwriting Techniques’
 • Københavns MGK (sang som hovedfag)
 • Kursus i anvendt anatomi og fysiologi ved Anne Rosing Instituttet
 • Private forløb i solosang og teknik ved Julie Lindell i ‘Komplet Sangteknik’ samt ved Kate Baker

 

Amanda har haft et liv fuld af musik og medvirkede allerede som barn som solist på TV2 Zulu Awards, på DR1 i X-Factor, som demosanger for blandt andet Pixy Film samt som solist på titelsangen til filmen “Familien Jul”. Amanda har siden hun var 16 år gammel været solosanger i jazzmiljøet blandt andet i samarbejde med Niels Lan Doky og har turneret med Niels Lan Doky Trio i Danmark og Asien. Derigennem har Amanda opnået stor scene-erfaring, et kendskab til et bredt repertoire samt ikke mindst fået erfaring inden for mange genrer og udtryk.

 

Som elev hos Amanda vil du opleve en sangundervisning, der følger dine interesser og mål med rum til dig. Hvad end du er erfaren eller er nybegynder, mestrer Amanda at arbejde med de problematikker, der kan være en barriere for din lyst til at at udtrykke dig igennem sangen. Som elev hos Amanda er du i trygge hænder i din udvikling med fokus på at sætte stemmen fri. Amanda tager udgangspunkt i, at stemmen er en del af kroppen og arbejder derfor med kropsarbejde med fysiske sangerkropøvelser, træning af åndedrætsmuskulaturen og behandling af spændinger i for eksempel kæbe eller strube sådan, at stemmen har gode og sunde arbejdsvilkår.

Udover at være sangpædagog-studerende, er Amanda professionel sangerinde og sangskriver hos GL Music Publishing med opgaver inden for alt fra K-pop til DJ-projekter såvel som blid ballade ved klaveret. Amanda har desuden boet i New Jersey og arbejdet som demosanger og sangskriver i samarbejde med en lang række amerikanske producere. Som elev hos Amanda vil du opleve, at der er højt til loftet med plads til at eksperimentere, og at din drøm for din stemme er første prioritet i undervisningen, så du kan udtrykke dig præcis, som du føler det mest autentisk.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
0
  Din Kurv
   Anvend kupon