Alexander Bergmann

Få en gratis prøvetime

Alexander Bergmann

Guitar

Som guitarelev hos Alexander vil du opleve, at det aller vigtigste er, at det skal være sjovt og inspirerende at spille guitar. Samtidig vil Alexander gøre, hvad han kan for udvikle din tekniske kunnen på guitaren. For jo mere man kan på instrumentet, jo sjovere bliver det at spille.

Uddannelse

  • Bachelor i Musik (Rytmisk Guitar) ved Syddansk Musikkonservatorium
  • Kandidat i Musik/Musikpædagogik (Rytmisk Guitar) ved Syddansk Musikkonservatorium
  • Kandidat i Komposition/Musik (Rytmisk Guitar) ved Sydddansk Musikkonservatorium

 

Som guitarelev hos Alexander vil du opleve en underviser, der med et smil på læben og en afslappet fremtoning vil tage dit guitarspil til næste niveau. Det er Alexanders mål altid at møde dig på det niveau, du er på nu, og hjælpe dig til at nå dine mål. Og uanset dit niveau, mestrer Alexander at undervise alt fra begyndere til de mest avancerede på guitaren.

Med Alexander som underviser får du en engageret underviser, der tydeligt brænder for sit fag. Om du ønsker at lære at spille det seneste pop-hit, improvisere over avancerede akkorder, arbejde med at skrive din egen musik eller noget helt fjerde, er Alexander et sikkert valg.

Alexander mestrer at spille alt fra jazz, rock, pop, folk og alt der imellem. Og at improvisere, eksperimentere og skrive musik er nogle af de ting, der driver passionen hos Alexander, og selv komponerer og spiller Alexander i mange forskellige konstellationer.

De vigtigste ting i Alexanders undervisning er, at det skal være sjovt og inspirerende at spille guitar. Samtidig vil Alexander gøre alt for at få din tekniske kunnen op på næste niveau. For jo mere du kan på instrumentet, jo sjovere bliver det at spille.

Lyder vores undervisning
som noget for dig?

Få en gratis prøvetime
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
Få 10 gratis begynder videolektionerVi sender kun gode tips, tricks og videoer direkte i din indbakke
0
    Din Kurv
      Anvend kupon